Perfektnost je Radonjićev recept za Cedevitu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.03.2016.
16:33
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da odigra "odlično" da bi mogao da parira Cedeviti sutra u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Jadranske lige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zvezda je dobila prvi duel posle velike borbe i produžetka, i sada joj fali još jedna pobeda do plasmana u finale, u koje se ranije plasirao Mega Leks.

"Treba da odigramo odličnu utakmicu da bismo parirali Cedeviti i pobedili. To je tim koji je obezbedio plasman u Top 16 Evrolige i ozbiljan je rival. Ponavljam, ovo je utakmica dva tima iz Top 16 faze", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Šampion Srbije je prošle nedelje posle velikog preokreta pobedio Unikahu u Malagi i tako došao na korak od plasmana u četvrtfinle Evrolige.

"Očekuje nas još jedan u nizu teških mečeva koje imamo u ovom periodu, posle utakmica sa Panatinaikosom, Cedevitom i Unikahom. Upravo zato smo došli ranije u Zagreb da bismo se na pravi način pripremili za novo veliko iskušenje. Cedevita je u odličnoj formi, odigrali su izvanredno u Beogradu, kao i u Istanbulu protiv Efesa. Znamo se jako dobro, odigrali smo već četiri utakmice i svakako se dobro poznajemo", rekao je Radonjić.

Junak pobede nad Unikahom u Malagi, Marko Simonović, ocenio je da je ovo za Zvezdu sada najvažnija utakmica u sezoni.

"Očekuje nas nakon Malage najvažnija utakmica u sezoni. Jako,jako težak meč je pred nama, i izuzetno kvalitetan protivnik...

Sada očekujem još težu utakmicu. Stvarno smo premoreni, puno energije smo potrošili u putovanjima i na ovim utakmicama, ali nadam se da ćemo uspeti da iznesemo i utakmicu u utorak, jer je mnogo važna"
rekao je Simonović.

Zvezdu posle Cedevite čeka utakmica sa Lokomotivom u Krasnodaru, što znači da će crveno-beli za sedam dana preći ukupno 12.000 kilometara! Crveno-beli su trenirali u Zagrebu u nedelju uveče, a večeras će trenirati u vreme utakmice. Utakmica se igra sutra od 20h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke