Perasović: "Uvek je teško sa Zvezdom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
13:31
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Anadolu Efesa Velimir Perasović kazao je da utakmice sa Crvenom zvezdom nikada nisu lake, pogotovu u trenutku kada se beogradski sastav nalazi u dobrom momentu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige otputovao za Istanbul na utakmicu 9. kola Evrolige sa Anadolu Efesom koja je na programu u četvrtak od 18 časova.

Šta je uoči duela u dvorani "Abdi Ipekči" rekao Dejan Radonjić mogli ste da pročitate OVDE, a evo kako je strateg Anadolu Efesa najavio sutrašnju utakmicu.

"Crvena zvezda je uvek težak protivnik, posebno sada, nakon dve pobede u nizu, kada dolaze sa velikom dozom samopouzdanja" kazao je Perasović.

Crveno-beli su u poslednja dva meča upisali dve pobede. Zvezda je u sedmom kolu dobila Brose Bamberg u gostima, a zatim i EA7 Olimpiju iz Milana na domaćem terenu.

"Oni su jedan od najboljih timova u Evroligi kada su defanzivni zadaci u pitanju. Nikada se ne predaju, bore se do poslednje sekunde. Poseduju sjajne igrače u rosteru i moraćemo naporno da radimo svih 40 minuta kako bismo dobili ovaj meč" kazao je Perasović.

Košarkaš Anadolu Efesa Derik Braun kazao je da njegov tim trena da iskoristi prednost domaćeg terena i pozvao navijače da podrže ekipu.

"Svaka utakmica u Evroligi je teška. Moramo da odbranimo domaći teren protiv Crvene zvezde. Pored toga, moraćemo da prikažemo bolju igru u odbrani. Nadam se podršci publike jer želimo da dobijemo ovaj meč" rekao je Braun.

Ekipa Anadolu Efesa posle osam odigranih utakmica ima skor 3-5 i zauzima dvanaestu poziciju na tabeli. Crvena zvezda mt:s je deveta sa pobedom više i jednim porazom manje u odnosu na narednog rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke