Pera Božić posle poraza o ''tradicionalno neugodnom'' MZT-u...

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.12.2015.
21:10
Izvor: Sportske.net

Da li kao utehu posle poraza u Skoplju, trener Partizana Petar Božić je podsetio da su crno-beli i prethodnih sezona teško izlazili na kraj sa ekipom MZT-a.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana je u sredu pretrpela i deseti neuspeh ove sezone, poražena je u Skoplju od MZT-a sa 82:78, a u prvoj reakciji posle utakmice, trener crno-belih Petar Božić istakao je da su ''ishitreni šutevi'' u finišu meča skupo koštali njegov tim.

''I prethodnih godina smo ovde igrali tesne mečeve koje smo ili gubili ili dobijali u poslednjim trenucima meča. Nismo ušli u utakmicu kako je trebalo i nismo na pravi način iskoristili bonus faulove na početku susreta.

Dozvolili smo ekipi MZT-a da šutira odlično za tri poena i tako stekne prednost. Potom sm potrošili mnogo energije da stignemo njihovu prednost, a kada smo konačno poveli, uzeli smo nekoliko ishitrenih šuteva i zbog toga nismo došli do pobede'',
objasnio je Božić.

Sličan komentar imao je i najiskusniji prvotimac Partizana Čedomir Vitkovac.

''Nismo ušli u meč kako smo želeli. Kasnije smo postepeno sustizali prednost domaće ekipe i kada smo je konačno prestigli, nismo imali dovoljno koncentracije da odigramo pametno i da rešimo meč u našu korist'', izjavio je Vitkovac.

U sledećem kolu, Partizan će 27. decembra dočekati ekipu Igokee.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Thursday, 24.12.2015
00:49

Gore od ovakvih poraza (citaj: poraza od ovakvih ekipa pa jos i tesnih) su ovakve izjave, neko je vec napisao da ce mu jedna od prvih izjava biti upravo ta da je i DV znao tamo da gubi- stvarno nisam siguran zbog cega niko iz KK ne zeli da ucini moralan cin.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 23.12.2015
22:34

sto Bozic nije gledo utakmicu nego lupa zbogom pero.................