Pera Božić o Anđušiću, Džons o Grobarima!

Autor: Beta Beta
nedelja 08.11.2015.
00:05
Izvor: Beta

Trener Partizana Petar Božić rekao je da su njegovi košarkaši večeras protiv Budućnosti ostvarili veoma bitnu pobedu u Jadranskoj ligi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Želim da pohvalim igrače koji su sem na startu utakmice, koji nije bio zadovoljavajući, odigrali čvrst i borben meč. Ovo je veoma važna pobeda za nas i to protiv ekipe Budućnosti, koja je došla sa mnogo samopouzdanja u Beograd. Drago mi je da smo odigrali utakmicu u kojoj nas greške i prazni minuti nisu koštali pobede", rekao je Božić novinarima posle utakmice.

Partizan je večeras u Hali Pionir savladao Budućnost 86:77 u utakmici devetog kola regionalne Jadranske lige.

Trener crno-belih je naveo da igra njegove ekipe još uvek nije na željenom nivou, ali da sve ide u dobrom pravcu.

"Mi smo pre mesec dana delimično kompletirali tim. To je malo vremena da bismo se uigrali i da forma bila na željenom nivou. Potrebno nam je još vremena, daleko smo od željenog nivoa, ali sve ide u željenom pravcu", rekao je Božić i dodao da mu je drago što je ekipa dobro reagovala posle loših rezultata.

"Nezgodno je kada delite poslednju poziciju. Uz malo sreće smo mogli da imamo i bolji skor. Drago mi je što ekipa večeras nije gledala skor i poziciju na tabeli", kazao je on.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić se u prošlom kolu vratio na teren posle povrede, a večeras se ponovo povredio na samom početku utakmice.

"Dok se ne urade snimci ne možemo ništa da znamo. Nadam se da je samo istegnuće i da će da se vrati brzo na teren", rekao je trener crno-belih.

Božić je potvrdio da je američki plejmejker Džamar Vilson potpisao ugovor sa crno-belima do kraja sezone i da će se u ponedeljak priključiti ekipi.

Jedan od najboljih igrača u ekipi Partizana večeras bio je Kevin Džouns koji je utakmicu završio sa 18 poena.

On je istakao da je na večerašnjem meču timska igra bila presudna.

"Moja druga utakmica ovde i prva pobeda. Drago mi je da smo pobedili i nadam se da ćemo igrati sve bolje i bolje. Dobro mi ide uklapanje u tim. Razgovaram dosta sa saigračima i dalje otkrivam šta ko voli da igra i mislim da će sve biti bolje kako vreme bude odmicalo", rekao je Džouns i na kraju pohvalio navijače rekavši da je oduševljen time kako pristalice crno-belih bodre tim bez obzira da li gube ili pobeđuju.

Trener Budućnosti Igor Jovović rekao je da njegova ekipa večeras morala da odigra mnogo bolje.

"Objektivno nismo bili na nivou. To je posledica jako teških mečeva iza nas. Ekipa je iscrpljena, ali trebalo je da odigramo mnogo bolje. Ovo nije stil koji smo gajili do sada. Primiti ovoliki borj poena je nedopustivo. OD minulog rada se ne živi. Izgleda da nismo shvatili utakmicu na pravi način", rekao je Jovović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 08.11.2015
21:30

Jel piše u ovom tekstu šta je rekao Pera o Andjušiću?

avatar
svojnasvome
Sunday, 08.11.2015
10:37

Axa jovovicu vi ste dobri al ste iscrpljeni.....sa cim jbt....pa mi godinama igramo EL mnogo jace takmicenje pa nismo iscrpljeno bili....ma ako vredis pokazirse.....mali ste tim kakav cete uvek i ostati....mali tim iz senke

avatar
Ninoslav Krejic
Sunday, 08.11.2015
02:32

Da je Dule ostao trener Partizan bi bio medju cetiri ekipe za fajnal for i odrzavao tu poziciju koja vodi na fajnal for jadranske lige

avatar
Sunday, 08.11.2015
13:19

Prosla sezona je jedna od neuspesnijih sezona u novijoj istoriji Partizana. Izgubili su od Buducnosti u gostima iako su imali utakmicu u svojim rukama, posle su u fajnal foru isli na Zvezdu, koja je bila masina prosle sezone. Dule je na utakmicama sa Zvezdom bio redovno kaznjavan sa po 30 000 evra zbog nesportskog ponasanja, a kazne je morao da placa prezaduzeni Partizan. Dule je sigurno odlican trener, ali je postao i preveliko opterecenje za Partizan. Treba pruziti svu podrsku Bozicu i ne porediti ga sa Duletom.