Pera Božić najavio i pojačanje i iznenađenje!

Autor: Beta Beta
petak 06.11.2015.
13:13
Izvor: Beta

Budućnost pred Partizanom, ona podgorička...

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"To je druga jaka utakmica u nizu posle Crvene zvezde. Igramo protiv ekipa koje zbog pozicije na tabeli i kvaliteta dobijaju ulogu favorita. Čeka nas jako težak posao, ali igrači i ja ćemo dati sve od sebe da napravimo iznenađenje", rekao je Božić novinarima u beogradskoj Hali Pionir.

Partizan će sutra dočekati Bubućnost u devetom kolu Jadranske lige. Crno-beli imaju skor od dve pobede i šest poraza, dok je Budućnost lider regionalnog takmičenja sa samo jednim porazom iz osam utakmica.

"Budućnost pretenduje na sam vrh Jadranske lige i u skladu s tim je selektiran tim. To je ekipa koja ima odlične atletske sposbnosti i igra veoma raznovrsno. To je kompletna ekipa koja je popunjena s nekoliko kvalitetnih igrača na svakoj poziciji. Mi moramo da želju, koja mora da bude ogromna, iskoristimo i pretvorimo je u energiju i borbenost koju smo na momente prikazivali na prethodnoj utakmici", naveo je Božić.

Trener crno-belih je dodao da je Partizan daleko od željene forme, ali je kazao da smatra da će mesec dana biti dovoljno da se tim u potpunosti uigra.

"Nismo zadovoljni rezultatima, ali postoji napredak u igri. Verujem da ćemo igrati sve bolje i da će rezultati biti sve bolji", kazao je Božić.

On je dodao da crno-beli pregovaraju s jednim igračem ne otkrivši o kome je reč, ali je naveo da se nada da će ti pregovori biti uspešni i da će javnost vrlo brzo biti obaveštena.

Košarkaš Partizana Petar Aranitović rekao je da očekuje težak meč protiv Budućnosti. 

"Očekuje nas teška utakmica protiv lidera na tabeli, koji je vezao šest uzastopnij pobeda. Mi smo posle poraza od Zvezde izvukli pouke i sutra će biti prava prilika da pokažemo koliko smo naučili", rekao je Aranitović.

Utakmica devetog kola Jadranske lige između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Christian Rosenkreutz
Friday, 06.11.2015
17:51

Jel zna neko o kome je rec?

avatar
svojnasvome
Friday, 06.11.2015
17:38

Al si pametno rekao....nisi zadovoljan rezultatima....pa sa cim jesi zadovoljan. Jedino mozda u tome sto si zabio noz u ledja onom ko ti ruku svo vreme pruzao, a uz politicko mesetarenje naravno si to postigao..taj veliki uspeh... Miloje je gospodin za tebe a ti si pokazao kakav si covek i nemoj posle da se pitas zasto??? Dule forever.....bolje na takav nacin otici nego na ovaj nacin sluziti al sto rece dule sve ce se to jednom lane zvati