Peković "vida rane" u Srbiji

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
15:40
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Centar Minesote i predsednik KK Partizan NIS Nikola Peković doputovao je u Srbiju kako bi nastavio sa oporavkom od povrede ahilove tetive.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crnogorski internacionalac Nikola Peković doputovao je u Srbiju kako bi nastavio oporavak i doveo svoje telo u stanje da narednog septembra ponovo zaigra u NBA ligi.

Menadžer centra Minesote Miško Ražnatović rekao je za "Blic" da će Peković pokušati da odradi poslednju godinu ugovora u tom NBA klubu, a da će rehabilitaciju sprovoditi u Srbiji.

"Nikola neće igrati ove sezone, zbog povrede. Vratio se u Srbiju pre nekoliko dana i pokušaće da popravi zdravstveno stanje noge, kako bi sledećeg septembra mogao da se vrati u NBA karavan i odradi poslednju godinu svog ugovora sa Minesotom" rekao je Ražnatović.

Minesota Timbervulvsi potvrdili su da Nikola Peković nije u stanju da nastupa u narednih godinu dana posle čega su usledile brojne spekulacije oko toga hoće li doći do prekida saradnje.

Kako trenutno stoje stvari, Minesota još uvek nije donela konačnu odluku vezano za status drugog najplaćenijeg igrača u timu koji će pauzirati čitavu sezonu.

Ako je ovakav scenario za nekoga povoljan, onda se može reći da je to Partizan NIS jer će Nikola Peković biti u Srbiji i imati dovoljno vremena da se posveti vođenju kluba iz Humske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 28.09.2016
15:43

Vida rane, zida apartmane.

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 28.09.2016
20:28

Ima petogodišnji ugovor vredan 60 000 000 evra...Može da zida šta hoće! Za predsednika Partizana se zna odakle mu novac, a za onog iz predgrađa...

avatar
neme
Thursday, 29.09.2016
14:29

Minus 40 posto porez u USA ,ali penzija je zato dobra,pa nece valjda bacati svoju lovu u bunar bez dna i Coki je ukapirao da u basketu kesa nema nije to LS

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 29.09.2016
13:50

P.S. Dolara, ne evra...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 28.09.2016
23:25

Bas zato sto moze, ne bi smeo da dozvoli da se ovako postupa sa Partizanom i sa njim samim. Ja navijam za Partizan, ne napadaj:-)