Peković: "Nesebično zalaganje na svakoj utakmici"

Autor: Beta Beta
utorak 27.12.2016.
16:11
Izvor: Beta

Nikola Peković je govorio pred Novu godinu o situaciji u Partizanu, kako na finansijskom, tako i na rezultatskom planu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Nikola Peković rekao je danas da je prošla sezona bila verovatno najteža u istoriji crno-belih, ali da je klub uspeo da prebrodi neke probleme i da počne period finansijskog oporavka.

"Iza nas je verovatno najteža sezona u istoriji KK Partizan. Velikim radom i nesebičnim zalaganjem radne zajednice i svih ljudi u klubu, uspeli smo da prebrodimo neke probleme i da počnemo period finansijskog oporavka.

Da 2016. ne bi bila bez trofeja, pobrinuli su se kadeti i juniori, koji su osvojili titule prvaka države
", rekao je Peković.

Partizan je danas u Beogradu promovisao kalendare za 2017, a Peković je u obraćanju javnosti posebno pohvalio prvi tim.

"Hvala stručnom štabu i svim igračima za nesebično zalaganje u svakoj utakmici. Stvarno časno predstavljaju Partizan i siguran sam da će to nastaviti da rade i u budućnosti.

Hvala sponzorima, bez kojih finansijski oporavak ne bi mogao da počne. Partizan ne bi mogao da funkcioniše bez njih. Želim svima srećne novogodišnje i božićne praznike
", rekao je Peković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 27.12.2016
19:52

Ти си још жив? Издајниче! Одлази!

avatar
Partibrejker
Tuesday, 27.12.2016
19:51

Ma nije moguce da se nije zahvalio premijeru?Šta uradi crni Pekoviću.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 27.12.2016
19:24

Peki legenda :)

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
18:39

Kako jadno izgleda kad se ovakav bogatas toliko zahvaljuje na sponzorstvu.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 27.12.2016
20:03

Da li znas koliko je on zapravo bogat i koliko trosi? Recimo da vam sanira trenutni dug od 7-7.5m, i da grune 10m za igracki kadar, mislis da bi uspeli da nas skinete sa trona? Novac ne obecava rezultate, 2010/11 ste imali duplo veci budzet nego prethodne, najuspesnije sezone u Ulebovoj EL, imali ste 6 stranaca u toj sezoni, i sta ste uradili tada? Ne ide to tako, i ne sme od trecinu zaradjenog da surva u crno-beli bunar, kad mu to moze doneti veliko nista. Za sve koji ne znaju ovde, 40% je porez u NBA na zaradjene plate igraca, pa racunajte koliki je on 'bogatas'... :)

avatar
Partibrejker
Wednesday, 28.12.2016
13:54

40% je porez na zarade ako novac stoji na racunu ili se trosi na licne potrebe.Zato svaki profesionalni sportista u USA ima svog brokera,ili zavrsi kao Holifild(bankrot) ili sl.U tom slucaju ne plaća se porez na zaradu nego na dividende ili druge oblike profita(mnogo manje od 40%)Pa i Divac je svu svoju zaradu investirao(ima svoje firme u Americi).Zar misliš da je sa Pekovićem drugačije.Koji drugi razlog,osim novca,ga čini kadrom za predsednika kluba.Možda je sposoban da drži kafanu,ali definitivno nije za predsednika košarkaškog kluba.Čak i kada bi jednog dana kupio Partizan,što se neće desiti,bilo bi mu pametno da mu neko sposobniji vodi klub.I ako imam najgore mišljenje o liku tvog avatar kao čoveku,za Pekovića je stvarno doktor za sportskog funkcionera.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 27.12.2016
23:23

Lafajet je bio dobro placen, sporazumni raskid mu doneo 2 plate, prilicno dobre...Klobucar je potpuno nebitan bio sa igrom, inace on je bio daleko vise placeniji od Murica recimo, a Muric je bio strasan problem zbog plate prosle sezone, pa vi vidite. Veliki promasaj je to bio svojevremeno, secam se dobro tih prica... I ne govorim o postenju ovde i o novcu, pa kad bih ti pricao sa kim se doticni druzi i sta sve radi ne bi verovao. A najveca zabluda je to sto mislte da smo mi ovde zbog novca, pa da je tako Cedevita bi vladala jako dugo, a ne mi. Za sistem je bilo potrebno vreme, a mi smo vesto iskopirali neke stvari. Radonjic je bio ucenik mnogih, izmedju ostalog i velikog maga, pretpostavljam da to niste znali....

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
20:40

P.S. Nemoj samo da mi racunas Lafajeta, to je smesno...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
20:37

Koliko god da ima para, sve je posteno zaradio od nekih. Nije sest stranaca nego pet, a od tih pet, jedan je potpuno nebitni Klobucar. Nemoj samo ti da mi pises o tome da novac ne obecava rezultate, imaj malo obraza:-D:-D:-D

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
18:11

Trojka i petica, Slobina vilica...