Peković i Partizan - Ljubav koja ne prestaje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.05.2015.
13:16
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Sinoćnjim dolaskom u ''Pionir'', Nikola Peković je oduševio sve pristalice Partizana. Tom prilikom, ni on sam nije skrivao oduševljenje vernošću ''Grobara'' u najtežim trenucima za crno-bele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Svi koji su sinoć bili u ''Pioniru'' tokom utakmice između Partizana i Metalca, imali su priliku da posle duže vremena vide nekadašnjeg centra Partizana, a sada dugogodišnjeg NBA igrača Nikolu Pekovića.

On je, naravno, bio i u centru pažnje novinara, koji su iskoristili priliku da od Pekovića čuju najnovije aktuelnosti kad je njegova karijera u pitanju, ali i njegova neizmerna ljubav prema Partizanu.

Samim dolaskom na štakama, uz pomoć kojih se kreće zbog povrede Ahilove tetive, Nikola Peković je još jednom pokazao svoju privrženost klubu u kome je stekao punu košarkašku afirmaciju.

Navijači su ga dočekali skandiranjem ''Kupi nas, Nikola'', što je on prokomentarisao kao ''dobru šalu'', ali je i u razgovoru sa novinarima pokazao koliko voli Partizan.

''Partizan pokazuje koliko je veliki klub kad se navijači sami organizuju da pomognu. Ko god je igrao, makar na par meseci mogao je da oseti kolika je to ljubav i strast prema Partizanu'', poručio je Peković.

On dodaje da je tokom čitave sezone pratio rezultate Partizana, priznaje da mu je žao zbog poraza crno-belih od Zvezde, ali veruje da ćemo uskoro ponovo videti Partizan tamo gde pripada.

''Baš mi je žao što se tako završilo. Siguran sam da će crno-beli izaći jači iz toga'', dodao je Peković.

Ni sam nije imao sezonu iz snova, kako zbog rezultata Minesote, tako i zbog povrede Ahilove tetive, zbog čega je morao na operaciju.

''Teško mi pada ovaj period, ali trudim se da ostanem pozitivan, povrede Ahilove tetive znaju da budu komplikovane, ne sme da se brza sa oporavkom jer možete ponovo da se povredite'', objašnjava Peković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 10.05.2015
15:19

Partizan forever :)

avatar
Povratak_Doctora!
Sunday, 10.05.2015
14:57

Pekovicu kupi nas, hahahahahahaha

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 10.05.2015
13:22

Prepreke nema da bodrimo voljeni tim, radost i tugu mi delimo s njim, u BORBI za trofej, u BICI za spas, PRATI vas nas gromki glas- RACUNAJTE NA NAS!

avatar
Ronaldinjo
Sunday, 10.05.2015
13:20

Veliki covek a svakako i veliki igrac