Peh za Zvezdu - Gudurić ne putuje u Istanbul!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
10:33
Izvor: Sportske.net

Jedini srpski predstavnik u Evroligi otputovaće na gostovanje turskom šampionu u oslabljenom sastavu, pošto se u avionu za Istanbul neće naći Marko Gudurić.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s nastavlja takmičenje u Evroligi gostovanjem u azijskom delu Istanbula, ekipi aktuelnog šampiona Turske i viceprvaka Evrope.

Crveno-belima se ne daju velike šanse protiv Fenerbahčea, a otežavajuću okolnost za ekipu Dejana Radonjića predstavljaće i odsustvo Marka Gudurića koji neće putovati u Istanbul.

Nakon jučerašnjeg večernjeg treninga postalo je jasno da Marko Gudurić neće biti u stanju da nastupi protiv Fenerbahčea. Razlog je stomačni virus zbog kojeg je ponovo morao na infuziju.

Stručni štab je odlučio da mladog beka poštedi napora i obezbedi mu dovoljno vremena da se oporavi za gostovanje ekipi Budućnosti u okviru 13. kola regionalne lige.

Ako je za utehu, ni Fenerbahče neće biti kompletan jer Bogdan Bogdanović i dalje nije spreman za povratak na teren, s tim što istanbulski sastav svakako ima mnogo veće kapacitete da iznese odsustvo jednog igrača dok u Zvezdi ovakve stvari predstavljaju veliki problem zbog dužine rostera.

Utakmica 11. kola Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde mt:s igra se u četvrtak, 8. decembra, od 18 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kalinari
Wednesday, 07.12.2016
13:57

Sve ispod 20 razlike je uspeh za nas,nažalost...

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.12.2016
17:43

Za nas je svaki rezultat uspeh sa ovakvim timom sa 2 stranca i vise nego zadovoljan sam da ostali klubovi u EL imaju ogranicen broj stranaca na 2 Zvezdi ne bi mogao niko nista

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 07.12.2016
13:16

Realno i nema potrebe da putuje ako je rovit. Nemamo neke velike sanse protiv Fenera, bolje da odmori. Ceka nas pakao u evroligi u narednih 5 kola plus duel sa ekipom Buducnosti, koji ako dobijemo, mislim da smo obezbedili prvo mesto u ABI, iako je veoma rano jos.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.12.2016
16:07

Buducnost nam nije nikakav problem dobicemo ih sa pola snage

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Wednesday, 07.12.2016
11:39

Kakav baksuz...