Pefi srušio Obradovićevu Lokomotivu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.03.2017.
13:33
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Zenita iz Sankt Petersburga slavili su na nezgodnom gostovanju u Krasnodaru.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Izabranici Vasilija Karaševa slavili su rezultatom 80-83 i tako se učvrstili na drugom mestu VTB lige.

Utakmica u Krasnodaru je bila puna preokreta, nakon prvog poluvremena vodili su gosti sa četiri poena razlike, da bi na startu nastavak Lokomotiva preuzela stvari u svoje ruke.

Ipak, u poslednjem kvartalu Zenit dolazi do novog vođstva, zahvalujući sjajnoj seriji Sergeja Karaševa.

Sin trenera Vasilija i bivši košarkaš Bruklin Netsa vezuje osam poena, za seriju gostiju od 8-2 i tako gosti dolaze do nešto komfornijeg vođstva.

Poenima Vujukasa Lokosi dolaze na samo dva poena deficita, ali je potom Marković vezao četiri poena i tako odbio nalet domaćina.

Utakmicu rešava srpski plejmejker, on je najpre pogodio dva bacanja na 18 sekundi do kraja, da bi u narednom napadu Lokomotive blokadom zaustavio centra domaćina i bivđeg igrača Partizana Kevina Džounsa. Amerikanac je ipak uspeo da dođe do ofanzivnog skoka, ali je još jednom bio neuspešan, te se ispostavio da je Markovića sa linije penala postavio konačan rezultat.

Pefi Marković je odigrao još jedan sjajan meč, upisao je 17 poena i sedam asistencija za ukupan indeks 20, jednako koristan bio je i Karašev, koji je meč završio sa 23 poena.

Pratili su ih kapiten Janis Tima sa 15 poena, kao i Rajan Tulson sa 14.

U poraženom sastavu 16 poena Jana Vujukasa, 14 je dodao Met Džening, dok se na 13 zaustavio Zubkov. Odličan i Džouns sa 12 poena i čak 14 skokova, dok je Kvostov dodao 10.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke