Pavloviću stižu 'pretnje' iz vazduha!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.09.2014.
12:49
Izvor: Sportske.net

"Pretnja" koju je Saša Pavlović nedavno dobio od Borisa Daloda poslužila je navijačima Partizana da bivšem reprezentativcu pošalju poruku da žele da ostane deo tima. Poslednja poruka Pavloviću stiže direktno iz kokpita borbenog aviona.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Video snimak na kojem francuski internacionalac Boris Dalo pokušava da izgovori reč "iznabadam" postao je hit među navijačima Partizana.

Upravo je "pretnja" Borisa Daloa na račun Saše Pavlovića poslužila pristalicama šampiona Srbije da i sami prenesu poruku bivšem reprezentativcu Srbije i Crne Gore.

Najpre je u Sremskoj Mitrovici istaknut transparent kojim se Pavlović poziva da ostane u klubu uz neobilazno "iznabadabadam", a sada je "pretnja" stigla iz vazduha.

Na socijalnim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako pilot aviona koji se nalazi u vazduhu drži papir na kojem piše "Pavloviću ........ znaš ti šta!".

Pilot na svojoj kacigi ima grb Partizana pa je jasno da se radi o nekome koje pokušao da na ovaj specifičan način zamoli Sašu Pavlovića da ostane u klubu.

Pilot

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke