Pavlovićev promašaj koji je rastužio Đorđevića

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
23:09
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Partizana Saša Pavlović bio je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Panatinaikosa ali je u poslednjoj sekundi zaradio epitet tragičara zbog promašaja koji je njegov tim ostavio bez produžetka.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su pomalo iznenađujući poraz na gostovanju Zelenoj Gori u okviru 4. kola grupne faze Evrolige.

Poljski šampion slavio je rezultatom 71:68 o čemu ste već mogli da čitate OVDE, a najinteresantniji detalji sa meča otkrivaju kako je PAO ostao bez šanse da se kroz produžetak bori za pobedu.

Domaćin je branio poslednji napad koji je imala ekipa Aleksandra Đorđevića a akcija iz auta igrana je za Dimitrisa Dijamantidisa koji je sa gotovo osam metara pokušao za tri.

Lopta je nakon pokušaja iskusnog prvotimca Panatinaikosa završila na prvom obruču ali je uz dosta sreće stigla do ruku Saše Pavlovića koji je bio usamljen na liniji za tri poena.

Tri sekunde pre kraja bivši prvotimac Partizana uputio je šut za produžetak ali lopta nije htela u koš. Kada se uzme u obzir da je pre poslednjeg šuta šest puta pokušavao za tri i nije pogodio nijednom, jasno je zašto ni sedmi pokušaj Saše Pavlovića nije bio uspešan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 07.11.2015
01:34

Mislim da Djordjevic je procitan trener, mora nesto da menja, covekove akcije su procitane, bas kao i Radonjiceve...