Pavlović: "Trofeji su uvek ono što želimo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.12.2014.
15:41
Izvor: Sportske.net

Uoči Nove Godine i boćićnih praznika košarkaši Partizana su poželeli mnogo zdravlja i trofeje u domaćem šampionatu i ABA ligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Godina na izmaku neće ostati u lepom sećanju navijačima KK Partizan NIS pošto je klub odbranio trofej u domaćoj ligi ali je posle više od decenije izgubio šansu da nastupa u Evroligi.

Kada se uzme u obzir teška finansijska situacija jasno je zašto crno-beli ne beleže rezultate na kakve su navikli publiku zbog čega je Saša Pavlović poželeo da u 2015. godini ekipa obraduje "Grobare" sa barem dva trofeja.

"Želje su iste kao i prošle godine, da osvojimo titulu u našem prvenstvu, kao i Jadransku ligu, ali do toga ima još mnogo", rekao je Pavlović.

Bivši reprezentativac i jedan od najiskusnijih u redovima Partizana trenutno ne igra na očekivanom nivou a ima i problema sa povredom skočnog zgloba zbog koje će propustiti predstojeći duel sa Krkom.

"Osećam se mnogo bolje, bolje je nego što sam mislio. Ima otoka na zglobu, ali nije strašno. Neću igrati protiv Krke, ali ću se posle te utakmice priključiti ekipi", rekao je Pavlović.

Partizan je ove sezone eliminisan u Evrokupu, a u nastavku sezone će pored Jadranske lige igrati i srpsko prvenstvo, kao i "Kup Radivoja Koraća".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
16:52

That's the spirit, Sasha! :-D I Kup takodje da osvojimo, ne zaboravite to, mister Pavlovic:-D