Pavlović se uželeo pobede nad Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.01.2016.
09:24
Izvor: Sportske.net, Sport

Crvena zvezda Telekom imaće u četvrtak novo veliko iskušenje u Evroligi, rival će joj biti Panatinaikos u Atini, a jedan od najvećih aduta domaćina u tom meču biće bivši as Partizana Saša Pavlović.

Twitter, Panathinaikos BC ‏
Twitter, Panathinaikos BC ‏

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je u prva dva kola doživela poraze u duelima sa turskim predstavnicima, Efesom (85-84) i Fenerbahčeom (88-65), pa će u Atini pokušati da konačno upiše i prvi trijumf u Top 16 fazi Evrolige.

Saša Pavlović će biti jedan od igrača koji će predstavljati najveću opasnost po crveno-bele u ovom susretu, a dan uoči utakmice, bivši košarkaš Partizana upozorava na kvalitet srpskog šampiona i sistem koji odlično funkcioniše pod vođstvom trenera Radonjića.

''Iako je napravila dosta kadrovskih promena, Zvezda i dalje ima isti sistem koji donosi rezultate. Činjenica da se nalaze u Top 16 govori da su već napravili uspeh, ali sam siguran da imaju istu želju kao i ostali da obezbede mesto i među osam najboljih'', ističe Pavlović u izjavi za današnji ''Sport''.

To što Zvezda još nema nijednu pobedu Pavlovića ne zavarava, pogotovo što su Beograđani protiv Efesa u Istanbulu izgubili praktično dobijen meč.

Dok je igrao u Partizanu, mečevi protiv Crvene zvezde Telekom je doživljavao sa puno emocija, ovoga puta možda neće biti tako, ali želja za pobedom nije ništa manja.

''Nema kod mene promene što se tiče želje, hoću da pobedim Zvezdu! Ustvari, hoću da pobedim svakog rivala'', izjavio je Pavlović.

Naravno, svoj Partizan i dalje pomno prati, crno-beli prolaze kroz teške trenutke, a dolazak novog trenera Džikića je tračak nade da se može izbeći najgori scenario.

''Vidi se da igrači žele, da su spremni da se bore za dres Partizana, ali ne može ništa preko noći'', zaključio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 13.01.2016
12:09

Sad ti je prilika, a u prošlogodišnjoj polufinalnoj seriji u ABA ligi si ih propuštao mahom zbog svog ponašanja...

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
10:34

Ako se ne varam, zvezda je nas u kosarci poslednji put pobedila jos tamo 19.11.2009. godine, rezultat je bio 76:73 za njih, a Partizan bio domacin.

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
10:28

Nije se uzeleo pobede nego nikada nije prestao da je zeli, niste korektni!