Pavlović 'preskače' i Metalac

Autor: Boban Filipović
petak 08.05.2015.
14:18
Izvor: Sportske.net, Beta

Partizan će dočakati Valjevce bez iskusnog Baranina u timu, ali uprkos tome iz tabora šampiona Srbije ističu da ekipa ima obavezu da pobedi pred svojom publikom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da ekipa ima motiv i obavezu da pred svojim navijačima pobedi Metalac u predstojećoj utakmici u Superligi i dodao da Aleksandar Pavlović neće biti u konkurenciji za tim.

"Radujem se susretu sa našim navijačima, prošlo je skoro mesec dana od meča u kome smo bili domaćini. Ovo je motiv i obaveza više da trijumfujemo. Metalac ima kvalitet, igrači su maksimalno motivisani i nemaju imperativ rezultata i u tom smislu lakše mogu da igraju",
rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

Košarkaši Partizana sutra od 21 čas u Hali Pionir igraju protiv valjevskog Metalca, utakmicu četvrtog kola Superlige Srbije.

Vujošević je ocenio da Metalac opravdano pretenduje za treće mesto u Superligi, ali da Partizan ima bolji tim, što mora da pokaže na terenu.

"Mi imamo svoje ambicije, uz sav respekt prema njima, mislim da imamo bolji tim i da će podjednakom angažovanošću, koja mora da bude maksimalna, razliku u kvalitetu sa papira preneti na parket i pretvoriti u pobedu. Sigurno da ova pauza od skoro mesec dana nije prirodna. Potrebno je vreme da se vratimo u takmičarsku formu, u ritam", rekao je crnogorski trener.

"To povećava oprez uoči utakmice sa Metalcem. Oni opravdano pretenduju na treće mesto. Radi se o ekipi koja je spoj mladosti iskustva. Pun roster na svim pozicijama. Metalac je vratio ljubav za košarku u Valjevu, grad koji ma košarkašku tradiciju", dodao je trener crno-belih.

Vujošević je naveo da će Aleksandar Pavlović zbog povrede propustiti sutrašnji duel.

"Pavlović još neće igrati. Oporavak teče po predviđenom roku, možda koji dan duže. Želimo u potpunosti da se oporavi, da ne obnovi povredu. Sigurno neće igrati protiv Metalca i Vojvodine, posle ćemo videti",
rekao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Metalac.

"Očekuje nas dobar tim, sigurno ima ambicija i nezgodna je ekipa. Metalac će dati sve od sebe da nas iznenadi. Posle mesec dana igraćemo pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Andrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 09.05.2015
08:24

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Povratak_Doctora!
Friday, 08.05.2015
16:07

Koja povreda Pavlovica ovo su neistine. Jedina prava istina je da decko nece da se cima i da igra a uprava nema autoritet da mu pokaze izlazna vrata od kluba jer zavise od njega. On ce ovako da odmara do polufinala ako partizan dogura dotle i onda ce ponovo da glumi neku zvezdu i da ih zakopa.

avatar
Skaut1
Friday, 08.05.2015
15:31

Još je psihički nespreman...

avatar
Markо Đorđević
Friday, 08.05.2015
14:27

Ne moze da igra jer je jos u Lazinom dzepu. :/