Pavlović prelomio!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.12.2014.
16:16
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Pavlović je doneo odluku koja će obradovati sve navijače Partizana.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Aleksandar Pavlović odlučio je da karijeru nastavi u klubu sa kojim je ove godine u junu osvojio nadraži trofej u karijeri, zvanično je potvrđeno na sajtu crno-belog kluba.

Nakon višenedeljnih iscrpljujućih natezanja i pregovora, kobnih po živce navijača Partizana, stvari su dobile pozitivan epilog, Pavlović će i u ovoj sezoni nositi dres KK Partizan.

Kako je saopšteno, na obostrano zadovoljstvo potpisan je novi ugovor do kraja juna 2015. godine. Saigračima će se priključiti u utorak 2. decembra.

Tridesetjednogodišnji Pavlović visok je 201cm, težak 107 kilograma, igra na pozicijama dva i tri. Pavlović je igrao za podgoričku Budućnost, draftovan je 2003. godine a u NBA ligi bio je član Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Nju Orleansa, Bostona i Portlanda.

Za deset sezona 'upisao' je ukupno 619 utakmica, a prošle sezone igrao je 39 mečeva za Portland. U NBA je prosečno beležio 4,9 poena uz 1,8 skokova u regularnom delu, a 4,6 poena i 1,6 skokova u plej-of delu sezone.

Kao igrač Klivledna igrao finale NBA lige 2007. godine, sledeće je stigao do finala konferencije.

U februaru 2014. godine, posle više od decenije se vratio u evropsku košarku i potpisao ugovor sa Partizanom. U crno-belom dresu osvojio je titulu šampiona Srbije.

Bio je reprezentativac Srbije i Crne Gore, ali nikad nije igrao ni za jednu od zemalja nakon osamostaljenja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogi with the trojka
Monday, 01.12.2014
17:18

Nek prelomi jos neki crnja sto ima prodor,i titula je realnost naravno.Samo mi recite da li ce moci da ga registruju za Hapoel?Inace Gagi debituje protiv Hapoela konacno :)