Pavlović postavio ciljeve - Nova Partizanova titula i povratak u Evroligu!

Autor: Beta Beta
utorak 02.12.2014.
16:06
Izvor: Beta

Dan posle potvrde novog angažmana u Partizanu, Saša Pavlović još jednom istakao da je energija i ogromna želja koju su pokazali navijači crno-belih za njegovim povratkom bila presudna u donošenju odluke. A ciljevi u Partizanu su jasni - nove pobede, novi

Twitter: Avangarda.in
Twitter: Avangarda.in

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je danas da je i pored ponuda drugih klubova odlučio da se vrati u crno-bele sa kojima želi da osvoji titulu i izbori povratak u Evroligu.

"Nekako sam u podsvesti imao da bih najviše voleo da se posle leta vratim u Pratizan. Imao sam nekoliko ponuda koje sam odbio, što je javnosti već poznato. Sa punim srcem sam došao u Beograd, kao i prošle sezone", rekao je Pavlović za sajt kluba.

Pavlović je prošle godine bio jedan od ključnih igrača crno-belih, pa su navijači od početka ove sezone na gotovo svakoj utakmici nosili transparente sa njegovim imenom i molili ga da se vrati.

"Odlučili su navijači, jer stvarno koliko su me molili da se vratim, pisali mi na Instagramu, nisam mogao to da odbijem", rekao je Pavlović.

Pavlović, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja sezone, trenirao je u Baru i pratio sve utakmice crno-belih kako u Jadranskoj ligi tako i u Evrokupu.

"Naravno da sam sve pratio. Nije počelo baš kako treba, ali ide ka boljem. Poslednjih par utakmica su baš dobro igrali. Mislim da će to biti još bolje, uz Gagijev (Dragana Milosavljevića) i moj povratak i možda još neko pojačanje. Mislim da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve Partizana. Cilj je osvajanje titule i povratak u Evroligu", kazao je Pavlović.

Kako smo i objavili ranije, Aleksandar Pavlović će u novoj sezoni nositi dres sa brojem 3, koji je nosio u Klivlendu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke