Pavlović: "Pobedila crno-bela ljubav"

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2015.
16:45
Izvor: Beta

Prvotimac Partizana Saša Pavlović kratko je izjavio u Podgorici da sukob sa trenerom neće uticati na njegovu budućnost u klubu u kojem će ostati zbog ljubavi koju oseća prema Parizanu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u kompletnom sastavu su danas doputovali u Podgoricu, pred duel protiv Budućnosti, posle koje će biti poznat konačan plasman u Jadranskoj ligi.

U Crnu Goru je došao i Aleksandar Pavlović za kojeg se tokom petka nagađalo da je napustio klub zbog svađe sa trenerom Duškom Vujoševićem.

"Pobedila je crno-bela ljubav. Ostajem", kratko je Pavlović rekao crnogorskim medijima.

Vujošević je kasnije u petak na konferenciji za novinare rekao da je bilo "tenzija" i da će se problem rešiti u interesu kluba.

Partizan je potom izdao kratko saopštenje u kojem je naveo da igrač nije napustio klub, a da je bio udaljen sa treninga zbog "nesporazuma u komunikaciji.

Utakmica između Budućnosti i Partizana igraće se u nedelju od 19.00 u hali "Morača" u Podgorici, u poslednjem, 26. kolu Jadranske lige.

Pobednik duela obezbediće drugo mesto na tabeli regularnog dela regionalnog takmičenja, dok će poraženi biti četvrti, osim ako Cedevita ne izgubi od Solnoka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke