Pavlović: "Nismo razmišljali o razlici"

Autor: Miloš Marković
petak 05.06.2015.
13:42
Izvor: Sportske.net

Iskusni košarkaš Partizana ističe da je jedini cilj bio da se Zvezda pobedi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde izgubili su sinoć od Partizana sa 82:92 u poslednjem kolu Superlige Srbije. Crno-beli su u finišu meča imali i 20 poena prednosti, ali je ekipa Dejana Radonjića uspela da smanji tu razliku i samim tim sačuva prvo mesto na tabeli koje donosi prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović kazao je da crno-beli nisu razmišljali o razlici, već samo o pobedi protiv Zvezde.

"Nismo razmišljali o razlici.", rekao je Pavlović.

U usponu smo forme, igramo dobro u poslednjih mesec dana. Dali smo sve od sebe, odigrali smo dobro i na kraju dobili utakmicu, što nam je i bio cilj. Sada u plej-of ulazimo opuštenije glave",
rekao je Pavlović.

Protivnik Partizana u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije je Metalac.

"Metalac je dobra ekpa, dobar klub, sa velikim ambicijama i samim tim su opasni. Odigrali smo dobro poslednji meč u Valjevu, ali ne znači da će biti lako i tolika razlika sad u plej-ofu", dodao je Pavlović.

Prvi meč polufinala pej-ofa između Partizana i Metalca igra se u nedelju od 20.00 u hali Pionir. Polufinalne serije igraju se na dve pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Friday, 05.06.2015
13:55

Ako je istina ovo što je izjavio, onda je to vrlo neprofesionalno.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 05.06.2015
16:35

Nije on tu da razmišlja već trener a na kraju krajeva dao je maksimum i za koliko je to dovoljno pokazuje rezultat.Da nije bilo nekih promašenih otvorenih šuteva otišlo bi to na preko dvadeset ali ni sudije baš nisu bile voljne da se tako završi.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 05.06.2015
19:17

Koliko zivis u snovima au