Pavlović izabrao novi broj, Muriću ostaje ''osmica''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.12.2014.
14:02
Izvor: Sportske.net

I ta dilema je rešena, Saša Pavlović neće ove sezone nositi dres sa brojem 8 u Partizanu, iako je Edo Murić u više navrata isticao kako će mu ustupiti taj broj ukoliko se vrati u Partizan.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Saša Pavlović se juče i definitivno vratio u Partizan, sa kojim kreće u pohod na nove trofeje, ali za razliku od prošle sezone, novina je da neće nositi dres sa brojem 8.

Taj broj će i dalje ostati u vlasništvu novajlije Eda Murića, a Pavlović se danas odlučio za još jedan broj za koji ga vežu najlepše uspomene - iz vremena dok je nastupao u najjačoj ligi sveta - NBA ligi.

Pogađate, u pitanju je ''trojka'', a da li će je obući već sutra protiv Hapoela, ili za vikend protiv Mega Vizure u ABA ligi, sada zavisi od trenera Duška Vujoševića, koji je na današnjoj konferenciji za novinare istakao da bi voleo da Pavlović odradi nekoliko treninga pre nego što upiše svoj povratnički debi u crno-belom dresu.

Poodsetimo, Partizan sutra igra sa Hapoelom u ''Pioniru'' od 18 časova, a uskoro pročitajte i više detalja sa današnje konferencije za novinare u Partizanu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke