Pavlović i Milosavljević - Utsci pomešani, osećanja pomućena...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 04.12.2014.
13:40
Izvor: Sportske.net

Miljenik publike i kapiten tima vratili su se na parket. Emotivna utakmica je izgubljena na parketu, otuda i (pre)jaki utisci ova dva košarkaša Partizana.

twitter.com/AnaVelickovic
twitter.com/AnaVelickovic

Povezane vesti

Uz veliku podršku sa tribina prvi put ove sezone na parket Pionira istrčali su Dragan Milosavljević i Aleksandar Pavlović.

Crno-beli su sinoć izgubili eliminacionu utakmicu protiv Hapoela, i neće biti u prilici da se bore za prolaz u narednu fazu takmičenja. Ipak, dobili su Sašu i Dragana u procesu kompletiranja ekipe koja će sve snage preusmeriti na borbu u regionalnom takmičenju.

Momci koji su odigrali svoje prve minute na parketu, izneli su i svoje utiske, očekivanja.

Aleksandru Pavloviću, koji je bio željno iščekivan već nedeljama priređen je i svojevrsni doček. Saša je od navijača dobio i vrednu knjigu "Vladari Srbije", publika ga je ovacijama pozdravila.

"Fenomenalan je osećaj vratiti se u Partizan."

"Ipak, možda i prevelika euforija kod navijača, ali i kod mene koju nikada u životu nisam osetio rezultovali su mojom slabijom igrom i našim visokim porazom. Mislim da Gagi i ja nismo na pravi način "pokupili" svu tu energiju sa tribina, i sve je krenulo u nekom pogrešnom smeru. Zahvaljujem se navijačima na podršci, žao mi je što smo ih razočarali na ovom meču, ali obećavam da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ovosezonske ciljeve u Jadranskoj i domaćoj ligi."
, prenosi sajt kluba.

Potvrdio je Saša da će crno-beli u regionalnom takmičenju dati sve od sebe da ostvare zapaženi rezultat.

"U ABA ligi imamo prilično dobar raspored u sledećih nekoliko utakmica i daćemo sve od sebe da to iskoristimo i opravdamo naš kvalitet, kao i poverenje navijača. Imali smo dobrih trenutaka u prvom poluvremenu, dok smo u drugom potpuno podbacili i na ispravkama tih grešaka treba da radimo, kao i na uigravanju i sve će doći na svoje mesto.", istakao je on.

Kapiten Milosavljević je takođe potvrdio da Jadranska liga (p)ostaje prioritet.

"Očekuje nas nastavak teške sezone, ispali smo iz Evrokupa i okrećemo se maksimalno Jadranskoj ligi. Moramo što pre da se uklopimo, uigramo i da popravimo još stvari u igri. Sada nam predstoji velika borba za plej-of ABA lige.", jasan je on.

Sinoćni poraz mu je jako teško pao.

"Dosta teška utakmica i težak poraz. Po mom mišljenju nismo dobro otvorili meč, a pre svega ja, jer sam možda ušao sa prevelikom željom i u toj želji promašio neke šuteve i izgubio bitne lopte. Sigurno da je taj početak dosta uticao na dalji tok utakmice, i uz našu sve lošiju igru iz četvrtine u četvrtinu, ekipa Hapoela je uspela da pobedi velikom razlikom na kraju, koja verujem nije realna, odnosno nije pravi odnos snaga ove dve ekipe.", izneo je svoje utiske o samom meču Dragan Milosavljević.

Naredni izazov za crno-bele je već u nedelju, kada u Pionir dolazi Mega Leks u sklopu 11. kola regionalnog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke