Pavićević u superlativu o šampionu Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
19:11
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Budućnosti Luka Pavićević govorio je u superlativu o narednom rivalu svog tima i istakao koji su faktori koje će njegova ekipa morati da ispuni kako bi mogla da parira šampionu.

aba-liga.com/Cibona/ Jurica Galoic/PIXSELL
aba-liga.com/Cibona/ Jurica Galoic/PIXSELL

Povezane vesti

Derbi susret 15. kola regionalne košarkaške lige igra se u ponedeljak uveče od 21.00 u SC "Morača" u Podgorici gde će Budućnost VOLI ugostiti aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu Telekom.

Govoreći o predstojećoj utakmici, trener crnogorskog sastava Luka Pavićević imao je samo reči hvale za protivnika.

"Dolazi nam šampion i izuzetno jak tim. Jedini način da se igra sa Crvenom zvezdom na pobedu je da se u toku same utakmice uviek odgovori, ili prevaziđe njihov nivo agresivnosti, inteziviteta i čvrstine. Bez ta tri elementa uopšte ne može ni da se priča o pobedi, ili čak kompetetivnosti u tom meču" kazao je Pavićević.

Strateg Budućnosti dodao je da će Budućnost imati problem sa dubinom rostera i povredama koje su u prethodnom delu sezone mučile ekipu, ali je istakao da to neće uticati na voljni momenat igrača.

"Siguran sam da će motivacija i sam događaj igranja utakmice sa ovako jakim protivnikom uticati da postignemo željeni intezitet i čvrstinu koji su neophodni da zajedno sa agresivnošću idemo na pobedu" zaključio je Pavićević.

Budućnost je pred duel sa Crvenom zvezdom Telekom uspela da angažuje i registruje bivšeg košarkaša Albe Džulijusa Dženkinsa, dok bi potencijalni problem mogla da predstavlja povreda skočnog zgloba koja muči Suada Šehovića.

Utakmica Budućnost VOLI - Crvena zvezda Telekom zakazana je za ponedeljak, 21. decembar od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke