Pauza se odužila - Kada će Bogdanović na parket?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.12.2016.
21:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski internacionalac iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović propustio je dva meseca akcije, a Željko Obradović je progovorio o tome kada bi mogao da se vrati na parket.

twitter.com/FBBasketbol
twitter.com/FBBasketbol

Povezane vesti

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović povredio se pre tačno dva meseca na evroligaškom susretu sa Žalgirisom i od tada propustio 11 utakmica u elitnom takmičenju.

Koliki je Bogdan značajan za igru Fenerbahčea najbolje se videlo u minulom periodu, a ni trener Željko Obradović ne krije da srpski internacionalac mnogo nedostaje ekipi.

"Opšte je poznato da je Bogdan Bogdanović mnogo dugo van tima. Odigrao je praktično samo tri utakmice u Evroligi, 11 je propustio, a on je jedan od najbitnijih igrača u timu" kazao je Obradović za "Žurnal".

Prve prognoze nakon povrede skočnog zgloba bile su da će Bogdanović odsustvovati dve do tri nedelje, ali se pauza odužila. Prema poslednjim informacijama, Bogdan će uskoro nazad na parket.

"Nadamo se da će biti uskoro spreman, ali to su neka pitanja za doktore" zaključio je Obradović.

Fenerbahče se nakon 14 odigranih utakmica u Evroligi nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa skorom 9-5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Monday, 26.12.2016
22:39

Fener dosta zavisi od Bogdana, to se najbolje vidi u EL, sa njim u ekipi Fener bi imao bar 2-3 poraza manje. Ocekivao sam da ce Datome da ga odmeni u kosgeterskom ucinku ali i on igra na dosta slabijem nivou. Jedva cekam da vidim koga ce Zeljko da dovede i popuni roster u nastavku EL, a Bogdanu zelim brz oporavak!