Partizanova legenda poručuje: ''Ne igrajte se sa institucijom!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2015.
10:44
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle pobede nad liderom ABA lige, ekipom Budućnosti, učinilo se da Partizan može mnogo više nego što to pokazuje položaj na tabeli. A onda je usledila još jedna propuštena prilika za pobedu u gostima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako je prošlo već deset kola u regionalnom takmičenju, crno-beli ne pokazuju napredak bar kada su u pitanju neizvesne završnice njihovih mečeva.

Kao po nekom pravilu ih konstantno gube, a najnoviji neuspeh dogodio se u ponedeljak u duelu sa domaćim Zadrom (61-65).

Ovim porazom Partizan je ostao na deobi poslednjeg mesta sa debitantom u ligi, nikšićkom Sutjeskom, pa se pobeda u sledećem kolu nad Tajfunom nameće kao imperativ.

Dosadašnjim ovosezonskim učinkom nekadašnjeg šampiona veoma je nezadovoljan i Goran Grbović, legenda Partizana, koji prilično emotivno preživljava sve što se događa crno-belima u poslednje vreme.

''Ne verujem da će Partizan baš da ispadne, ima tu kvalitetnih pojedinaca i potrebno je vreme da se uigraju, ali nešto drugo je mnogo opasnije - kako da prepoznate igru kad u njoj nema ni 'f' od fizionomije'',
ističe Grbović u izjavi današnjem ''Sportu''.

On se pita i zbog čega se ne forsiraju mladi igrači.

''Ono što sam govorio se i obistinilo - kupovina iskusnih stranaca, a svoju mladost ne razvijaš, čak i kada si daleko od jurenja rezultata'', dodaje Grbović.

Nekadašnji košarkaš Partizana smatra da ljudi koji trenutno vode ovu ekipu pokušavaju da urade nešto dobro, ali im očigledno ne ide.

''Smatram da bi neko trebalo da istupi i preuzme odgovornost, da kaže za šta je odgovoran. Pa, nemojmo da se igramo sa institucijom, bez obzira na težinu problema'',
zaključio je Grbović, a prenosi ''Sport''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SindjaNis
Wednesday, 18.11.2015
12:53

Neka sredina tabele je najrealnija opcija ima jos mnogo da se igra bice tu jos pobeda i poraza. Partizan je INSTITUCIJA kako kaze gospodin Grbovic i ne sme da se potcenjuje ili prerano otpise jer Partizan je najbolji kada je najteze.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
11:50

Sa Vujosevicem i ovim timom, mi bismo bili konkurentni bar za cetvrto mesto, ovako ce biti uspeh ako zavrsimo i na sredini tabele. Oni nama porucuju da je lepse sa kulturom- jeste, ali lepo je i sa pobedama, ali i sa pozitivnim ili bar egal skorom na tabeli (odnosom poraza i pobeda), ovako ispada da moramo da strahujemo za opstanak!

avatar
dex
Wednesday, 18.11.2015
14:03

ja ne razumem da imas toliko kratko pamcenje. seti se kako je partizan igrao prosle godine na pocetku sezone sa tim tvojim duletom i mnogo jacim timom posle 10 kola imao skor 5-5 i to sa igracima tepic, milutinov, gagic, muric, macvan, andric, luka bogdanovic. da te ne podsecam na pocetak kada je mag dule imao 1-3 pa je brze bolje potpisan macvan. a kada ste u deseto kolu izgubili od zvezde doveden je i pavlovic. dake smatram da bi imali slican rezultat. jos jedna stvar jako bitna. pera je doveo cvetkovica, vitkovca, andjusica, ova dva amerikanca i ostavio milutinovica koga je dule hteo da istera pa zamisli na sta bi licio partizan da je dule ostao i igrao sa tom ekipom. verovatno bi djumic i koprivica doneli prevagu u reketu. e moj druze

avatar
pjana
Thursday, 19.11.2015
01:27

sve si u pravu! ne bih mogao nista da dodam ili oduzmem, samo bih mogao da potpisem ovu izjavu

avatar
dex
Wednesday, 18.11.2015
21:01

u ovoj aba ligi svako svakog moze da dobije a nije pera bozic bio na terenu i odigrao lose vec igraci. nemam razloga da mrzim duleta samo smatram da ni on sa ovom ekipom ne bi napravio mnogo vise pa ti mozes da se ne slazes koliko hoces ali cinjenica je da je dule sa daleko jacom ekipom imao samo 2 pobede vise. ako imamo u vidu da je jedna trojka primljena sa pol terena i da je metalac na ludu srecu dobio ne vidim neku veliku razliku tako da nije problem bozic vec realno skroman tim

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
16:01

Nemam ja kratko pamcenje, naprotiv, ono doseze dosta daleko, problem je (ako je problem) sto se ne slazem sa tobom i to je to. Razumem da ne volis DV, ali nesporna je cinjenica da je ovo sad poslednje mesto ili deoba poslednjeg mesta daleko ispod naseg realnog dometa...