Partizanova budućnost - Pioniri prvaci Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.04.2016.
18:28
Izvor: Sportske.net

Seniorski sastav KK Partizan NIS ne može da se pohvali tako uspešnom sezonom ali je zato pionirska selekcija uspela da se domogne trofeja u domaćem šampionatu.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Najkvalitetnije pionirske košarkaške selekcije u zemlji boravile su tokom prethodnih pet dana u Čačku gde su vodile bitke za titulu prvaka Srbije.

Pionirska selekcija KK Partizan NIS okitila se šampionskom titulom nakon trijumfa nad ekipom Banjica Mega (75:54), dok su pre toga, pioniri kluba iz Humske, u polufinalu tukli najvećeg rivala Crvenu zvezdu rezultatom 61:56.

Crvena zvezda je u meču za treće mesto bila bolja od subotičkog Spartaka i slavila sa ubedljivih 80:48.

Najbolji strelac i MVP turnira bio je Lazar Vasić iz Crvene zvezde, a medalje i trofeiji najboljim klubovima i pojedincima uručeni su od strane generalnog sekretara KS Srbije Dejana Tomaševića i direktor čačanskog Borca Marka Ivanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 18.04.2016
19:19

Ma kakva buducnost. Svi dobro znamo da ko je finansijski jaci uzima sve sto valja iz Srbije. Do pre par godina to je radio Partizan a sad to radi Zvezda , tu je jos i Mega koja prikuplja igrace zahvaljujuci Raznatovicu. Nema tu pravila , mnogo je Zvezdasa proslo kroz Partizan i obrnuto.

avatar
El Diablo
Monday, 18.04.2016
19:04
avatar
Monday, 18.04.2016
18:29