Partizanov rival u problemu - Navijač nasrnuo na Ukića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
12:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Dinamo Sasari mogao bi da bude kažnjen od strane FIBA zbog incidenta koji se dogodio tokom meča sa atinskim AEK-om.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Utakmica 11. kola grupne faze FIBA Lige šampiona između Dinamo Sasarija i atinskog AEK-a završena je pobedom domaće ekipe rezultatom 80:78, ali će biti upamćena po incidentu koji bi skupo mogao da košta domaći tim.

Gosti su na tri sekunde pre kraja krenuli u napad ne bi li stigli do produžetka ili pobede, ali je Roko Leni Ukić pogrešio, jer se nije oslobodio lopte a već je zakoračio van terena.

Inercija je uticala na to da hrvatski reprezentativac završi u prvim redovima kraj terena, a onda ga je jedan od navijača domaćeg tima odgurnuo i time napravio incident.

Usledilo je koškanje, na terenu se našla i policija, pa će sve što se događalo u gradu na Sardiniji biti predmet neke vrste disciplinskog postupka koji će FIBA morati da povede protiv Dinama.

Dinamo Sasari i AEK inače igraju u istoj grupi u kojoj se nalazi i naš Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Thursday, 05.01.2017
14:28

Tako se to radi, odgovornost pojedinca, a ne samo kolektivna odgovornost da se kriju iza kluba. Uhapsili pametnjakovica odmah.

avatar
X
Thursday, 05.01.2017
13:55

Ne kapiram ko je izmislio ovo sa navijacima pored linije? Sta, dali su vise para i sada imaju mogucnost da dodju u kontakt sa igracima? Cija je to praksa uopste?

avatar
EDO
Friday, 06.01.2017
01:49

To je praksa svugde u svetu a ako je neko divlji on ce i sa vrha tribine sici i napraviti haos...po tebi treba zica da se postavi...

avatar
EDO
Friday, 06.01.2017
14:15

Reci mi samo jednu stvar..jel ti gledas Premier ligu?...

avatar
X
Friday, 06.01.2017
12:08

Ne budi bukvalista, kakva zica. Navijacima je mesto na tribinama a ne na terenu. Ima milion divljaka i u Pioniru ali jos nijednom nisam video da je neko sisao na teren, uzeo loptu i gadjao nekog trenera.. Isto tako je Kalinica gurnuo onaj Rus pa je umalo doslo do incidenta.. sad i ovo.. Da u tenisu nije bilo onog slucaja sa Monikom Seles i dalje bi klupa bila blizu tribina..

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
13:30

Lepo ta dvojica u zatvor na po tri meseca (ili sest ako vec imaju neki prekrsaj- laksi, naravno) pa neka tamo mangupi glume huligane ako imaju hrabrosti...