Partizanov kapiten: ''Sjajna uvertira za Zadar!''

Autor: Beta Beta
sreda 10.12.2014.
21:44
Izvor: Beta

Posle oporavka od povrede, kapiten Partizana Dragan Milosavljević je večeras pružio ubedljivo najbolju partiju. Posle meča je, naravno, bio veoma zadovoljan i svojim nastupom i pobedom, uveren da su crno-beli dodatno podigli samopouzdanje pred važan duel

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević kazao je danas da je zadovoljan i pobedom i svojim nastupom u meču s ruskim Krasnim oktobrom, ali da je ekipi prioritet Jadranska liga.

"Utakmica nam nije ništa značila osim za dizanje atmosfere i uigravanje. (Aleksandar Pavlović) Sale je nov, ja sam nov, treba tu još vremena, ali utakmica je svakako bila lepa, svi smo se razigrali i značiće nam kao uvertira za Zadar, što nam je najbitnija utakmica u sezoni do sada", rekao je Milosavljević posle meča.

Partizan je pobedio Oktobar sa 84:70 u devetom kolu Evrokupa, ali je i ranije izgubio šanse da prodje u drugu fazu. Milosavljević je večeras bio najefikasniji sa 17 poena i dobrim šutom iz igre.

"Znači mi mnogo posle godinu dana pauze. Prve utakmice posle povratka nisu bile najbolje, a sada sam ubacio sve. To mi mnogo znači za samopuzdanje, ali tek treba da dižem formu i ovo nije realno stanje moje igre", rekao je Milosavljević.

Partizan posle gostovanja u Zadru dočekuje Budućnost i Solnok u Jadranskoj ligi.

"Mnogo stvari se odlučuju u sledeće tri u Jadranskoj ligi, to može da nam odluči sezonu. To je najbitnije za sada. Okrećemo se Zadru, koji je dobra ekipa kod kuće, i uvek nam je bilo teško tamo da igramo i verujem da će tako biti i sada", rekao je Milosavljević.

Sjajnu partiju večeras pružio je i centar Nikola Milutinov.

"Utakmica nije imala takmičarskog značaja, ali za nas u svlačionici je bila mnogo važna zbog atmosfere i podizanja igre iz utakmice u utakmicu. Za nas je prioritet Jadranska liga. Drago mi je što smo se pobedom oprostili od navijača u Evrokupu. žao mi je što nismo prošli dalje, ali dobro, vreme ne može da se vrati nazad. Moramo sada da se borimo u Jadranškoj ligi da Partizan vratimo tamo gde mu je mesto, a to je Evroliga", rekao je Milutinov.

Mladi centar Partizana je tek posle insistiranja novinara prokomentarisao svoj nastup.

"Nešto što najviše ne volim da komentarišem jeste moja igra. Ja pokušavam da uradim svoje zadatke, kao što su skok i ostali zadaci koji se traže od centra", rekao je Milutinov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke