Partizanov ''Heč'' zna šta je ''luda'' atmosfera na derbiju! Spreman je!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.11.2016.
13:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

On će biti najveća opasnost za Zvezdu u predstojećem derbiju, ali aktuelnom šampionu prepušta ulogu favorita.

BETAPHOTO/ABA liga/FMP/DS
BETAPHOTO/ABA liga/FMP/DS

Povezane vesti

Iako će u ponedeljak debitovati u srpskim ''večitim derbijima'', Vilijamu Hečeru nije strana atmosfera koja prati ovakve utakmice.

Odigrao ih je mnogo dok je igrao u Grčkoj, u vreloj solunskoj atmosferi, pa ne sumnja da će i u Beogradu biti slično.

''Gde god sam igrao, iskusio sam neku vrstu rivaliteta između dva kluba. Ali, najbliži onome što imaju Partizan i Zvezda je odnos između PAOK-a i Arisa u Solunu.

I to su veliki gradski rivali, dvorana je uvek bila puna kada smo igrali protiv Arisa, navijači su bili 'ludi'. Očekujem da će i ovde biti slično'', objašnjava Hečer u izjavi za ''Žurnal''.

On naglašava da će Partizan morati da ispravi brojne greške koje su uočene u prethodnih nekoliko mečeva, kada su crno-beli evidentno pali u formi.

Pobeda nad Zelenom Gorom u Ligi šampiona prekinula je lošu seriju, ali igra ni u ovom meču nije bila na željenom nivou. Zbog toga, Partrizan mnogi posmatraju kao potpunog autsajdera u predstojećem susretu sa braniocem titule, a i Hečer slično razmišlja, iako ne želi da se unapred preda.

''Biće teško, Zvezda ima jak tim, igra Evroligu... Prihvatamo ulogu autsajdera u ovom meču i pokušaćemo da je iskoristimo i 'ukrademo' pobedu'', zaključio je iskusni Amerikanac, čije sjajne partije mnogo nedostaju crno-belima u poslednje vreme.

Ko zna, možda će se baš protiv Zvezde ponovo pretvoriti u onu ''zver'' na terenu s početka sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 05.11.2016
20:48

Jedan Nikola Rebic je trofejniji od svih igraca KKP-a zajedno, tako da ocekuje se totalno rutiniranje utakmice, i na kraju sasvim vrv ce Zvezdina deca da se kale, tako da razlika nece biti velika....

avatar
Saturday, 05.11.2016
19:08

svaki igrac Partizana zna sta znaci unistavanje skorojevica ... 15 godina smo ih punili dok nisu od muke poceli da kradu i otimaju , sada nam je jos draze kada vas nakantavamo ...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 05.11.2016
15:19

S kim se Aris integrisao? :-D