Partizanov grčki rebus - Kako do 'brejka' u Atini? (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
10:53
Izvor: Sportske.net

Lišeni pomoći kapitena Novice Veličkovića i povređenog Đorđa Majstorovića košarkaši Partizana u sredu gostuju atinskom AEK-u u okviru šestog kola grupne faze FIBA Lige šampiona.

Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin
Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Vicešampion Srbije izlazi na megdan favorizovanom rivalu koji ima identičan učinak kao i crno-beli, ali mnogo više iskusnih igrača i bolji učinak gotovo u svim segmentima igre kada se uporedi dosadašnja statistika.

Bivši selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore Dragan Šakota u AEK-u obavlja ulogu generalnog menadžera, dok ekipu sa klupe predvodi Jure Zdovc.

Atinski "žuto-crni" u svojim redovima imaju i nekoliko nama dobro poznatih igrača poput Roka Lenija Ukića, Nikole Ivanovića i Milana Miloševića, ali i strance koji umeju da naprave razliku.

Košarkaši AEK-a do sada su upisali dva poraza, jedan na svom terenu protiv Bešiktaša, a drugi u prethodnom kolu na gostovanju Ludvigsburgu koji je Partizan uspeo da savlada u završnici za infarkt.

Crno-beli će u Atini igrati sa skraćenim rosterom jer u timu od "večitog" derbija nema povređenog Đorđa Majstorovića, a pauza je potrebna i kapitenu Novici Veličkoviću.

Upravo bi izostanak jednog centra i iskusnog krilnog centra mogao da predstavlja najveći problem za Partizan na večerašnjoj utakmici jer AEK na poziciji "četvorke" ima igrače koji mogu da naprave razliku (Džavad Vilijams, Dušan Šakota i Milan Milošević) što je apostrofirao i trener Aleksandar Džikić.

Ekipa koja dobije večerašnju utakmicu ističe kandidaturu za drugo mesto u Grupi E jer se već sada čini da je liderska pozicija "rezervisana" za Bešiktaš koji ima skor 5-0.

Utakmica 6. kola FIBA Lige šampiona između AEK-a i Partizana na programu je večeras od 18 časova. Direktan prenos iz "OAKA Arene" obezbedila je televizija Arena Sport na svom prvom programu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
16:20

* verovatno treba ON the clubs

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
14:56

- The Eurocup - FIBA once again denied that they have put any kind of pressure to the clubs which chose to play in the Eurocup, however they confirmed that they expect from the national federations to inform them until the 25th of November what they intend to do with those clubs. According to FIBA, the issue is the following: - We do not tolerate the conflict of interests and the adoption and implementation of unlawful acts and generally illegal policies. To make it clear, once again, we must stress that FIBA does not blackmail anybody, simply and persistently asks for the rules to be respected. Ko je izvrsio izdaju Partizana povodom EK?! Bolje da nista nismo igrali nego sto smo izabrali FIBA Ligu sampiona, i to ne odmah to takmicenje nego prvo EK pa je onda doslo do odustajanja i biranja Kupa janjine i slanine!

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 23.11.2016
17:57

Izdali su vas ovi vasi, sad da li namerno ili slucajno ne znam. Moguce da se uopste nisu snasli kako treba. U tom slucaju onda ne treba da budu na rukovodecim pozicijama. Ruku na srce, i doktor vas je tu malo natego. Kad je izjavio na u onoj emisiji da partizan treba da igra Evrokup tu vas je potpuno zbunio. Nista znali sta cete ni gde cete. Isprobava vas covek kako hoce. Ja vasem predsedniku ne bih dao ni stado ovaca da cuva a kamoli da bude predsednik kluba.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
18:50

Slucajno je sigurno...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
14:40

Zamolicu moderatore da mi objavi onaj poduzi tekst, jeste da je na stranom jeziku i jeste da nema veze sa ovime (bar ne direktno:)), ali veoma je vazan.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
12:21
avatar
babaroga
Wednesday, 23.11.2016
16:30

Ili da ovi moji obuku te ruzne zebraste dresove. Nego bi ih garant provalili ko su :D

avatar
babaroga
Wednesday, 23.11.2016
18:53

A ne vredi da pojasnjavam ako ne razumes. Ni za zebru ni za sahovnicu.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
16:39

Ubij me ako te razumem. Inace, bolje i zebrast nego boje sahovnice...