"Partizan za nas" - Legende i "Grobari" za pomoć šampionu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
14:45
Izvor: Sportske.net

Navijači KK Partizan NIS organizovali su akciju "Partizan za nas" kako bi finansijski pomogli klubu koji se nalazi u ozbiljnim problemima. Revijalna utakmica legendi kluba i ekipe koja trenutno brani crno-bele boje zakazana je za 11. mart.

facebook.com/bcpartizan
facebook.com/bcpartizan

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i najtrofejniji klub Srbije nalazi se u ozbiljnim finansijskim problemima a "Grobari" su prepoznali momenat i poželeli da pomognu voljenom klubu.

"Sama teška situacija u klubu nas je podstakla na ovakvu ideju. Mi, navijači, ne želimo da budemo samo sa strane, već želimo da pomognemo, da budemo učesnici utakmice", rekao je inicijator ove akcije u ime prijatelja kluba i navijača Željko Perkunić.

Akcijom "Partizan za nas" biće prikupljena finansijska pomoć koja će dobro doći crno-belima u završnici sezone.

Revijalni meč biće odigran 11. marta u hali "Pionir" a cene karata kreću se od 600 do 1.500 dinara. Uz to, navijači će moći da kupe karte koje nisu ulaznice već novčana pomoć klubu u iznosu od 500 dinara.

"Publika je pokazala da je osvešćena i da razume u kakvoj smo situaciji. Prihod će ići radi poboljšanja naše teške finansijske situacije, zato pozivam sve navijače koji su u mogućnosti da kupe kartu i pridruže se borbi za naš klub" rekao je trener Duško Vujošević.

Učešće u pomenutoj revijalnoj utakmici uzeće legende kluba Vlado Šćepanović, Dušan Kecman, Petar Božić, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Vlada Dragutinović, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Dejan Milojević, Nenad Čanak, Predrag Danilović, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Zoran Stevanović, Mlađan Šilobad, Miroslav Berić a zbog obaveza nisu mogli da se odazovu Vlade Divac i Aleksandar Đorđević.

Dve ekipe koje će nastupiti u revijalnom susretu predvodiće aktuelni trener Duško Vujošević i njegov nekadašnji pomoćnik i bivši trener crno-belih Vlada Jovanović.

Karte će biti puštene u prodaju u četvrtak, 5. marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke