Partizan - Vreme je za beg sa dna tabele! (20:45h)

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.11.2014.
12:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana večeras započinju drugi deo prve faze takmičenja u Evrokupu. Posle lošeg starta i četiri vezana poraza, crno-beli su u prošlom kolu, trijumfom protiv Asesofta najavili bolje dane, a večeras u Pionir stiže stari znanac iz Evrolige - Lij

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa šampiona Srbije u poslednjih nekoliko mečeva pokazuje uspon forme, što svakako ohrabruje navijače crno-belih, već ozbiljno zabrinute posle serije poraza u uvodnom delu sezone.

Partizan je upisao dva uzastopna trijumfa u ABA ligi (MZT i Levski), gde je već stigao u sredinu tabele, a uz to je izboren i prvi trijumf u Evrokupu, pa crno-beli i dalje imaju šansu za znatno duži boravak na evro sceni ove sezone.

Ipak, da bi te šanse bile još realnije, neophodno je večeras u duelu sa liderom Grupe E, ekipom Lijetuvos Ritasa, pokazati maksimum, upisati drugu pobedu i na tabeli se konačno popeti ka mestima koja vode u drugu fazu takmičenja.

Podsetimo, u prvom kolu u Viljnusu, Partizan je doživeo težak poraz (92-65), što bi trebalo da bude i motiv više crno-belima da se večeras pred svojim navijačima prikažu u mnogo boljem izdanju i upišu važan trijumf.

U najavi ovog meča, trener Partizana Duško Vujošević je izrazio i nadu da će i navijači ''prepoznati značaj utakmice'', da će doći u velikom broju i pomoći ovom mladom timu crno-belih da ostvari možda i najveći trijumf od početka sezone.

Crno-beli još uvek nisu kompletirali sastav, i dalje se čeka povratak Pavlovića, povređenog kapitena Milosavljevića, kao i angažovanje plejmejkera, ali Partizan već pokazuje da i u aktuelnom sastavu ima šta da pokaže na evropskoj sceni i uz ''evroligašku'' atmosferu na tribinama, za očekivati je i novu pobedu Vujoševićevog tima.

Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta, a u ovoj grupi će se u sredu sastati Hapoel - Banvit i Asesoft - Crveni Oktobar.

Tabela Grupe E
: Lijetuvos Ritas 4-1, Banvit 4-1, Asesoft 3-2, Crveni Oktobar 2-3, Hapoel 1-4, Partizan 1-4.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 18.11.2014
19:57

Dok "Napred Partizan u nove pobede!" čeka kontrolu da napišem Napred Partizan u nove pobede!

avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 18.11.2014
15:21

Napred Partizan u nove pobede!

avatar
Jovan Ivanovic
Tuesday, 18.11.2014
15:15

Napred Partizan

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 18.11.2014
15:02

Veceras prava Evroligaska atmosfera ce biti tako da ovi mogu samo da slobodno pisu na sajtu njihovom jedan poraz :)

avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 18.11.2014
15:32

Koliko ono bi u prvom mecu...-27jel tako nesto?:))))

avatar
Marko Djordjevic
Tuesday, 18.11.2014
16:47

Evroligaska atmosfera je bila pre 2 i 3 nedelje u Areni. Veceras je nema. :)

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 18.11.2014
15:01

Pazite nije da svako od nas nije zeleo njega .Svi smo zeleli ali bilo je malo i nerealno.Ali to sto BoMecaleb nije taj plej ne mora da znaci da necemo naci boljeg.Ne mora da znaci skup igrac uvek i da je bolji.Moze da se nadje plej u skladu sa nasim mogucnostima a da odigra sezonu i bolje od mecelba sto bi igrao ili vilijamsa.Primera radi evo Zvezda je dovela ajde reci za male pare vilijamsa ali male kazem npr zvezda je mogla da platiii Spanulisa,Mecaleba i jos jaca i skupa pojacanja ali eto ona je dobila mozda najace pojacanje u tipu vilijams a manje kosta nego neki jaci.Zato kazem moze da dodje npr Pulen koji je perekt samo je pitanje dali ce se snaci

avatar
Bogi with the trojka
Tuesday, 18.11.2014
15:44

Iskreno jesi se izvalio sad,samo tako :).Nolan Smith prema tegeltiji se nudi Partizanu,koci realizaciju to sto mu je Raskovic menadzer...

avatar
Golden_boy24
Tuesday, 18.11.2014
16:52

Kao prvo Wiliams nije puno jeftini od Boa, pod 2 Spanulisa nije mogla doves i nikad nece moc , i pod 3 Pulen nije vise slobodan igrac