Partizan 'vraća dug' Igokei

Autor: Beta Beta
petak 23.01.2015.
14:18
Izvor: Beta

Duško Vujošević ističe da je Igokea "dužnik" njegovom timu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Partizana dodaje da su crno-beli spremni za sutrašnji meč 19. kola Jadranske lige.

"Ne treba Igokeu posmatrati isključivo kroz njihove poslednje utakmice, nervozu i poziciju na tabeli. Oni su pribijeni uza zid i žele da odigraju dobro i iskoriste svaku priliku koja im se eventualno ukaže", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je posle serije od pet uzastopnih pobeda došao na četvrto mesto tabele, dok je Igokea pretposlednja, sa samo tri trijumfa.

"Imaju određenih kvaliteta, a dovoljno smo dugo u Partizanu da smo naučili da u domaćem prvenstvu i regionalnom takmičenju nijedna ekipa ne dolazi ovde, a da nije maksimalno motivisana i željna da se predstavi u najboljem izdanju", rekao je Vujošević.

Jedan od tri trijumfa tima iz Aleksandrovca zabeležen je upravo nad Partizanom.

"Igokea nas zadužila pobedom u Laktašima, i to u trenutku kad nam je pobeda bila jako značajna, a poraz je samim tim bio i bolniji", rekao je Vujošević.

Poslednjih nekoliko utakmica Partizana u Jadranskoj ligi odigrane su u evroligaškoj atmosferi, pred punim Pionirom i raspoloženom publikom, a Vujošević je ocenio da publika tako pokazuje koliko joj je stalo do kluba.

"Mi smo vrlo zahvalni i osećamo tu brigu i pažnju. To nije samo želja da se isprate naše igre, koje su dobile na kvalitetu, već želja da se drag prijatelj ne ostavi da bude sam kad mu je jako teško. Verujem da će tako biti i sutra", rekao je Vujošević.

Utakmica izmedju Partizana i Igokee se igra sutra od 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke