Partizan - Vrabac oduševljen Džikićem, jedva čeka svaki trening!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
15:54
Izvor: Sportske.net, Sport

Promena trenera u Partizanu očigledno je pozitivno uticala na Adina Vrapca, momka koji je ove sezone samo na momente pokazivao svoj potencijal.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dvadesetdvogodišnji košarkaš, koji je letos pojačao redove Partizana prilično je oscilovao u formi ove sezone, ali na debiju novog trenera Aleksandra Džikića prikazao je jednu od najboljih partija u crno-belom dresu.

U pobedi nad Cibonom (85-82) upisao je 10 poena (5/6 za dva poena) i dva skoka i pokazao da novi šef struke može ozbiljno da računa na njega.

U izjavi za današnji ''Sport'', Adin Vrabac priznaje da mu se od samog starta dopao način rada Aleksandra Džikića.

''Sviđa mi se kako pristupa sa nama, kako nam se obraća. Srećan sam kada idem na trening. Motiviše nas, ukazuje nam na greške na neki strožiji način, ali to ima efekta'', izjavio je Vrabac.

A košarkaš Partizana koji najbolje poznaje način rada Aleksandra Džikića svakako je Edo Murić, sa kojim je iskusni stručnjak uspešno sarađivao u ekipi slovenačke Krke, narednog rivala Partizana u ABA ligi.

''On nam je u svlačionici kao prijatelj koga svi poštujemo. Ne da nikada na sebe, ali nas mnogo lepo tretira. Ima osećaj i šmek'',
objašnjava Murić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blazer
Wednesday, 13.01.2016
11:45

U ovoj situaciji nije on loš,igra krilo,Jan je bio k.centar,ali iduće sezone bude li se razmišljalo o F4 Aba lige i EL moraće tu da bude korisniji igrač(postoji mogućnost da ovaj kod Džileta eksplodira),ali akoto ne bude tako,moraće se dovesti igrač koji će biti prvo krilo,a Murić da bude rotacija....

avatar
PoparaZarko
Tuesday, 12.01.2016
20:10

Mislim da ovaj igrac ne zasluzuje ovoliko minuta, da popuni roster, da, jer za bolje nemamo. Pa mu davati par minuta po utakmici, mislim da je u ovom trenutku to plafon za njega. Neko bi prigovorio i rekao da je bolje da umesto njega na klupi bude neki klinac. Mislim da nije jer taj klinac treba da igra maksimalno, makar i u juniorskom timu, a ne da dodaje flasice i misli kako je dobar jer je u prvom timu(iako se i tako moze mnogo nauciti od iskisnijih, psiholoski ispravno formirati igrac, ali nasi ljudi i klinci su takvi da vrlo brzo misle da su prebitni, takve mogu da srede samo autoriteti poput Vujosevica koliko god ga neki je voleli zbog atipicnih metoda, ali covek bi i od Vrabca napravio dobrog igraca kad je od Vranesa uspeo one sezone) . Proslu utakmicu solidan, dao oko 10 poena, u tom segmentu bi izgledalo da i nije los, ali njegove odluke, sut, potezi u odredenim trenucima su katastrofalni.

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
17:46

A ja jedva cekam da vidim tvoj odlazak, nadam se da neces docekati ni kraj sezone kod nas...

avatar
Arsenal i Partizan 1
Tuesday, 12.01.2016
16:59

Izvini ali ti nisi za Partizan ,ne znam ,takav mi je utisak ..Veseli isto tako je bio slab suter ,doduse bolji od Vrabca opet ..ali atletski Jan je jedan od mocnijih igraca u Evropi ,i tak ..a kamoli sad ..Kod Vrabca ne vidim te atletske sposobnosti ni blizu Jana tako da ..bukvalno nasa igra trpi zbog Vrabca ..jer ga bukvalno ostavljaju samog ,tako pune reket ,a on samo promasuje i promasuje ..

avatar
Black Tooth
Tuesday, 12.01.2016
17:07

najverovatnije nece bi igrati u domacoj ligi a ni kupu koraca jedino ako dzouns ne ode mozda pre toga.

avatar
Arsenal i Partizan 1
Tuesday, 12.01.2016
19:45

A nece Dzons ,ispostovace on do kraja sezone ,samo moze ovaj novi centar da nas malo izvuce da se utisak popravi ..pre svega u odbrani ,mada nam je on trebao od pocetka sezone ,sad je bojim se kasno ,jer raspored je mnogo tezak ,al ocekujem u sledecim mecevima mnogo bolju odbranu ,a i spoljna linija nadamo se bar malo da proradi .