Partizan - "Varvarima" zatvorena vrata "Pionira"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.12.2014.
20:07
Izvor: Sportske.net

Derbi susret 13. kola ABA lige između Partizana i Budućnosti proteći će bez prisustva navijača gostujućeg tima kojima je domaćin zabranio ulazak u halu "Pionir".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Najinteresantnija utakmica 13. kola ABA lige trebalo bi da bude odigrana u hali "Pionir" gde će Partizan u nedelju ugostiti podgoričku Budućnost.

Susreti dva tima u prošlosti su po pravilu obilovali uzbuđenjima, kako na terenu, tako i na tribinama, a domaćin predstojeće utakmice potrudio se da predupredi bilo kakve ispade u gledalištu.

KK Partizan NIS saopštio je da organizovane grupe navijača iz Podgorice neće moći da prisustvuju utakmici.

"Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, naš klub neće dozvoliti ulaz organizovanim grupama navijača iz Podgorice u dvoranu 'Pionir'", navodi se u saopštenju Partizana NIS.

Na ovakvo saopštenje KK Partzan reagovali su predstavnici Budućnosti koji su poručili da ih ovakva zabrana ne dotiče pošto nisu planirali organizovan dolazak navijača na utakmicu.

Podsećamo da su se u prošlosti dešavali veći incidenti na utakmicama Budućnosti i Partizana a poslednji se dogodio pre dve godine još pre početka meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke