Partizan u Podgorici - Pavlović u centru pažnje!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.03.2015.
13:48
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija KK Partizan NIS doputovala je tokom prepodneva u Podgoricu u kompletnom sastavu čime su otklonjene sve nedoumice kada se radi o "incidentu" koji je u petak potresao crno-bele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Derbi susret 26. kola regionalne košarkaške lige koji se u nedelju igra u "Morači" odlučiće o tome koji će klub zauzeti drugo mesto na tabeli i obezbediti bolju startnu poziciju pred početak plej-ofa.

Ekspedicija KK Partizan NIS sletela je nešto posle 11 časova na aerodrom u Golubovcima posle čega se smestila u hotel "Podgorica" u centru glavnog grada Crne Gore.

Dolazak šampiona Srbije u Crnu Goru izazvao je dosta pažnje, posebno ako se uzmu u obzir jučerašnja dešavanja u klubu iz Humske. Crnogorske medije najviše je zanimalo da li se u timu nalazi Saša Pavlović koji je zajedno sa ekipom doputovao u Podgoricu.

Baranin odavno ne daje izjave za crnogorske medije pa su tako Milan Mačvan i Milenko Tepić preneli utiske pred sutrašnji meč u "Morači".



Podsećamo da će pobednik sutrašnje utakmice zauzeti drugu poziciju na tabeli regionalne ABA lige dok će poraženi, osim ako Cedevita ne izgubi od Solnoka, završiti na četvrtoj poziciji.

Karte za utakmicu Budućnost - Partizan neće biti puštene u slobodnu prodaju a u petak su predstavnici domaćeg tima poručili da bi i stadion "Pod Goricom" bio mali da primi sve one koji su želeli na ovaj košarkaški spektakl.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke