Partizan u novom problemu - Stigla još jedna presuda za isplatu duga!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.07.2017.
15:01
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Novi balast prikačen je za kasu košarkaškog kluba Partizan nakon što je u Humsku stigla presuda vezana za naplatu starih dugovanja.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Repovi koje košarkaški klub Partizan vuče iz prošlosti prave ogroman problem u funkcionisanju kluba, a najnovija presuda samo će dodatno otežati situaciju.

Bivši košarkaš crno-belih Edo Murić dobio je Partizan na arbitraži, a "Informer" piše da je presuda stigla u Humsku.

Slovenac od Partizana potražuje 150.000 evra i to je suma koja mu se duguje još iz perioda kada je nastupao za crno-bele, a radi se o sezonama 14/15 i 15/16.

Videćemo kako će crno-beli rešiti najnoviji problem, premda se radi o nečemu na šta su u Humskoj već navikli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 31.07.2017
10:41

Samo bih da obratim paznju na to da se Edi duguje ova suma, a nesto mu je valjda i isplaceno, sto ce reci da je bio solidno placen. Tada je vazila neka prica, koju je forsirao Edin trener, kako Partizan ima jako skroman tim sa jako malim platama.

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 29.07.2017
22:59

Casovi ljubavi do poslednjeg dinara!

avatar
Saturday, 29.07.2017
20:22

Naravno da treba da ih tuzi. U ugovoru je stajala plata xy koju evidentno nije primio. I sad potrazuje svoj novac. Prosto.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 29.07.2017
20:21

Najjače je bilo ono kad su pisali,kako za ovoga i za mnoge druge,da su im drugi(Zvezda,Hemofarm,Radnički...) nudili pare ali su oni došli iz ljubavi da igraju i napreduju kod trenera bez rominga,naplatiće se kad odu dalje kao zvezde,kao izbrušeni dijamanti....

avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 29.07.2017
17:23

Podrska Muricu,a ovu vest sam procitao sa odusevljenjem,jer ce sada andrija mladenovic morati da zavuce ruku u sns kasu i isplati globu,a ne da trosi za svoje licne potrebe!nDa vidimo da li ce se sada smeskati kao onomad kada je smenio Duleta sa svih funkcija u Partizanu?!

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 29.07.2017
16:18

Treba da traži.Igrao je pošteno,borio se a na kraju ima i važeči ugovor.Uprava neka se snalazi.Samo da ne menjamo ime,pib,adresu ,da se ne ide u Železnik....

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 29.07.2017
15:50

Rekoh ja lepo jos pre par godina, da ce ovaj da ih tuzi masno, i stigao je taj trenutak, a kud ces bolji nego sada, kada tek treba da se dovode igraci pred okupljanje pocetkom avgusta... Uz to, Dulo kao glavni i veliki potrazivac, se zalio jos jednom i govorio o novcima pre koji dan, tako da ce i njemu da zagori to stanje ignorisanja, pogotovo kada Muro dobije svoje pare, a za ovog drugog se ne sete....a pored toga ima tu jos zainteresovanih potrazivaca kojima istice strpljenje, nekima cak ce uskoro da zastari slucaj (10 god je rok potrazivanja), tako da ce morati da reaguju ako zele svoje novce da vide, tako da ce biti vrlo veselo ovde :)))

avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 29.07.2017
17:33

Plenidba konstrukcija na Malom Kalemegdanu po tužbi bivšeg košarkaša crveno-belih Vladimira MašulovićanKOŠARKAŠKA tvrđava na Malom Kalemegdanu ostala je bez koševa! Po tužbi bivšeg igrača Crvene zvezde Vladimira Mašulovića za dug od 25.000 evra, u petak je počela plenidba imovine na terenima koji su stvarali srpsku košarku.n- Dižemo konstrukciju i prebacujemo je preko ograde, pošto nam nije dozvoljeno da otvorimo kapiju - kaže Drago Mašulović, otac nekadašnje nade crveno-belih. - Niko se iz Zvezde nije pojavio da ponudi dogovor. Ne radimo ovo iz želje i inata, već zato što smo za šest godina više od deset puta prevareni od sadašnje i bivše uprave.nAkcija plenidbe koševa obavljena je u prisustvu sudskog izvršitelja i policije.n- Odbijen je zahtev firme “Alma kvatro”, kao i zahtev za izuzeće sudije u ovom postupku - priča Mašulović. - Na sve načine su pokušali da izbegnu izvršenje, ne daju radnicima da unesu aparate, govore da su konstrukcije fiksirane i da će biti oštećene u slučaju nošenja.nŠest konstrukcija trebalo bi da se nađe na licitaciji.n- Veštačenjem će biti određena njihova vrednost, posle čega će biti prodate na licitaciji. Prvo se namiruju troškovi sa kamatama, a onda i glavnica duga. Ako to ne bude dovoljno, plenićemo i drugu imovinu Crvene zvezde - kaže Mašulović, uz napomenu da se pojavio samo jedan predstavnik kluba koji ih je izvestio da dogovora nema.nnOPAČIĆ: CIRKUS BEZ POTREBEnGENERALNI menadžer Crvene zvezde kaže da je Mašulović od svega svesno napravio medijski cirkus.n- Koševi su odavno popisani, mogli su da dovode kupce i bez ovog cirkusa, kojim su naneli štetu i sebi i Zvezdi. Konstrukcije su sada u takvom stanju da će ih teško bilo kome prodati. Nećemo moći da treniramo na Kalemegdanu nekoliko dana, ali su se već javili sponzori i prijatelji sa željom da doniraju koševe Zvezdinoj školi.nPrijatno.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 29.07.2017
20:17

Ne znam šta si hteo da dokažeš sa ovim komentarom..to je normalno,čovek je igrao za pare nije ih dobio,tužio nas i došao na naplatu...tako je uvek bilo kod nas jer su igrali za pare,čude me ovi vaši koji su igrali iz ljubavi,za afirmaciju kakve sad oni pare traže....zar nisu bili ČASOVI LJUBAVI...

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 29.07.2017
19:36

Dobro i? Sta si hteo sa ovim tekstom da kazes? To se desilo Zvezdi , dabogda se nikad ne desilo Partizanu ali ni nekom drugom klubu. Najsmesnije od svega su tvrdnjebi zaklinkanje u casove ljubavi.

avatar
BatiGol
Saturday, 29.07.2017
15:46

Časovi ljubavi.

avatar
Slavkoo
Saturday, 29.07.2017
15:39

Al ovi cigani su mi najjaci kad pisu ovo casovi ljubavi, pa hvala Bogu mi smo institucija a vi pratite kosarku od 2011 i kolko vidim praticete jos ove i ajmo samo fudbal...KOMEDIJA!

avatar
Tasateo
Saturday, 29.07.2017
18:04

I ti što si pratio,pratio si!

avatar
Joker777
Saturday, 29.07.2017
20:32

Prva titula Partizana kad su dovedeni najbolji igraci 1975 god, pre toga nema istoriju 30 godina iako je osnovan 1945. godine . Toliko o istoriji. Svako ima svoje vreme. Tako da to ide ciklicno, do 1975. g niste znali sta je kosarka, dok drzava nije dovela igrace, tad je pocelo razumevanje u taj sport. Tako da sve ima svoje, al sve treba da se pamti, od samog pocetka kosarke. Naravno postovanje za vase uspehe, svakako od tad pa do danas.

avatar
Leka
Saturday, 29.07.2017
15:11

Casovi ljubavi se nastavljaju!

avatar
delije niksic
Saturday, 29.07.2017
15:07

Casovi ljubavi.

avatar
Saturday, 29.07.2017
15:04

Nece valjda od nas traziti pare za igranje u drugom klubu:-D