Partizan u blokadi, ima li izlaza?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.06.2017.
12:23
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Crno-beli nikako da se oslobode finansijskih problema koji i dalje predstavljaju ''mač nad glavom'' u pogledu daljeg funkcionisanja Partizana.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Da situacija u Partizanu posle kraćeg ''predaha'' ponovo postaje alarmantna, potvrdio je nedavno i Dragan Todorić, dugogodišnji sportski direktor kluba koji je zaključio da ako crno-beli uskoro ne obnove ugovore sa najvažnijim sponzoroma, ''mogu da stave katanac''.

Da Todorić to nije govorio bez osnova, može se zaključiti i iz najnovijih informacija koje je objavio ''Kurir'', a po kojima je račun Partizana u blokadi već više od mesec i po dana, za sumu od 225.000 evra i da svaki novac koji stigne u klub odlazi na izmirivanje obaveza prema poveriocima.

Ono što još viša zabrinjava jeste da crno-beli odavno nisu toliko dugo bili bez prekida u blokadi, dešavalo se i proteklih godina, ali u kraćim intervalima, pa se posle svega  postavlja ozbiljno pitanje šta će se dogoditi sa klubom po okončanju tekuće sezone.

Navijači Partizana nadaju se da će crno-beli zaigrati u Evrokupu, ali ako se ništa bitnije ne promeni po pitanju finansija, ta želja će se crno-belima teško ostvariti. Pogotovo što se za Evrokup mora formirati ozbiljnija ekipa nego, na primer, za FIBA Ligu šampiona, u kojoj su crno-beli nastupali ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 03.06.2017
09:03

Dao Bog da nema.

avatar
Ribar sa Save
Friday, 02.06.2017
09:58

Kada se to dešavalo kod komšija ovi moji su komentarisali da su sami sebi krivi. E pa lepo deco jel to samo kod nas partizanovaca ima menjanja stava, te oni lopovi pokrali svoj KK a nama kriva država, te devet meseci namesteno prvenstvo u fudbalu a onda odjednom nije. Bolje je ćutati ako se nema šta pametno reći

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 01.06.2017
16:12

Cudi me da nisu pisanja o ovome bila i ranije, dosta dugo im visi taj problem...uglavnom resice ovo kao i sve drigo, brojni jaki sponzori ih odrzavaju, formiraju ovaj budzet od oko 1.5m za ceo okvir kluba, i nastavice to da cine. Smesne se pojedine izjave o katancu i slicnim stvarima, samo zato sto sada imaju 1.5m (4-ti, skoro 3 najveci budzet u aba ligi), umesto barem duplo vise, ili mnogoo vise novca koji se upumpavao u njihov klub, pored svih zaduzenja radi pojedinih uspeha. Ako su navikli da iamju mnogo novca i skupe rostere, to je njihov problem, zbog takvog bahacenja su tu gde jesu sada.....Od gasenja i katanca nema nista sto se tice nasih najvecih klubova, u najpopularnijim sportovima, a onaj koji to ne shvata ili prizeljkuje, naprosto zivi u nekom svom imaginarnom svetu i moze lagati samog sebe, jer realnost kaze drugacije.

avatar
riquelme
Thursday, 01.06.2017
15:55

Ne moze puno da se krade i odmah nema ko da da lovu...nMada mislim da bi bilo posteno da i oni dobiju ono sto je i Zvezda dobila. Tu je Dinamik, neka se srede pa neka se vrate bolji i jaci. Mada vidim da i Zvezda sa 3 promasaja za 4 godine upade u probleme ako to nije prica za nas posmatrace...

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 01.06.2017
16:24

Najveca je zabluda da smo mi imali mnogo, sto se tice ulaganja u igracki kadar, jer kada se pogledaju rosteri iz tih sezona, vidi se veoma malo dobrih igraca, onih vrednih i zaista jace kvalitetnih. A koliko je klub dobijao, to je vec neka druga prica, jer to nije zavrsilo tamo gde treba, u sportskom sektoru koji upravlja sa istim i formira ekipu sa raspolozivim srestvima....Razlika je izmedju nas i njih, da su nas morali, ali morali naprosto da lazu o evropskim projektima, velicanstvenim rosterima i stabilizacijama, da bi ostali na toj poziciji dok dovoljno dzakova novca iznesu iz kluba, dok njihovi celnici kluba ne moraju ni da lazu, niti da se oglasavaju cak, njihovi navijaci sami su urezali da neko je drugi kriv, osim njihovih uprava koje su ih tako sposobno vodile u kanal.....

avatar
Me1919
Thursday, 01.06.2017
16:54

Menjate adrese svake godine! Nema ni veze vise koja je adresa,uglavnom fmpu nece niko zabraniti kako ce da se zove :) Kakve to mocne more vi zadajete :) I ovako ocajnog Partizana sa smesnim rosterom se plasite i gubite od njega :)

avatar
Manitu
Thursday, 01.06.2017
13:52

Nece ova drzava ni dinar da dâ ovoj instituciji koja je iznedrila 90% talenata i reprezentativaca ali zato daje nekim tamo bezveznjakovicima

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 01.06.2017
16:38

Sve je to lepo sinovac, propaganda vam je unela 90% zablude ocigledno, jer upravo FMP je iznedrio, iskopavao i slao talente, najveci broj istih, koje je najbogatiji i najmocniji klub u zemlji, sa najboljim uslovima za ponuditi, kupio ih i brusio, zatim prodavao dalje. To bi i Zvezda sada tako, veoma je lako kada si najmocniji i sve se sliva kod tebe, ali je problem sada sto postoji Mega, i sto oni svoje Jokice i Zagorce ne daju nama, vec direks salju preko, zaobilazeci sampiona Srbije koji nastupa u elitnoj EL. I jedan fun fact, kkp je u zadnjih 20god iznedrio veoma malo igraca i talenata iz svoje skole, uglavnom sve kupio i brusio, i to je cinjenica.

avatar
marecareee
Thursday, 01.06.2017
13:14

Ko izadje poslednji neka ugasi svetlo :D

avatar
Saša Ilić
Thursday, 01.06.2017
12:41

Gde su ti mladi igrači Todoriću? I treba da se ugasimo kad ste dovodili polomljene crnce pred penzijom.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
12:34

Stavite katanac. Mozete da zamislite na sta to lici kad ja, pored jednog KK, za FK i VK kazem da su poslednji bastioni nase odbrane, nase slave i casti.