Partizan traži nepristrasne sudije u plej-ofu

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
13:32
Izvor: Sportske.net, Sport

Partizan je već počeo pripreme za start plej-ofa ABA lige i duele sa Crvenom zvezdom Telekom. U iščekivanju tih duela, nameće se i pitanje potpune regularnosti mečeva koji će i jednima i drugima odrediti ovu sezonu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

S tim u vezi, svoj stav je izneo i sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

On je u izjavi za današnji ''Sport'' podsetio i na neke ranije dvoboje večitih rivala, na ružne strane derbija kojih se svi nerado sećamo, a kako se bilo šta slično ne bi ponovilo i ovog aprila, dugogodišnji Partizanov funkcioner ima svoj predlog rešenja.

''Regularni uslovi podrazumevaju, pre svega, nepristrasne sudije. Ako se tako pristupi obavezama, ne bi trebalo da bude spektakularno loših situacija'', izjavio je Todorić.

On veruje da će tako i biti, pogotovo posle najava kako će biti delegirani arbitri za mečeve Partizana i Crvene zvezde Telekom u polufinalu plej-ofa.

''Mislim da je veoma dobro što će utakmice polufinala suditi verovatno arbitri van Srbije, koji nisu opterećeni odnosom Partizana i Zvezde i na koje ne može da se utiče na način na koji može da se utiče na domaće sudije'', izjavio je Todorić.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke