Partizan - Titula osvojena, šta će biti sa ekipom?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.06.2014.
12:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaši Partizana i treener Duško Vujošević su sinoć svoj deo posla završili u još jednoj šampionskoj sezoni, a već od danas navijači crno-belih uz zebnju iščekuju poteze uprave kluba u formiranju tima za narednu sezonu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

O finansijskim problemima, koji sve više otežavaju funkcionisanje kluba, dovoljno je govorio Duško Vujošević tokom sezone, pa je svima jasno da će crno-beli teško uspeti da zadrže šampionski tim na okupu.

Reklo bi se - ''nemoguća misija'', iako je Bogdan Bogdanović sinoć posle meča najavio da će možda i ostati u Partizanu, da sa crno-belima napadne i 14. uzastopnu titulu.

Dan posle, dugogodišnji sportski direktor Partizana Dragan Todorić priznaje da je pred rukovodstvom kluba veoma težak posao i da će prodaja najboljih igrača najverovatnije biti neminovna.

''Došlo je dotle da ćemo morati da se suočimo sa onim o čemu je Vujošević  pričao - sa prodajom igrača ili katancem, s obzirom na to kakva je situacija. Biće mnogo posla, ali da prvo proslavimo titulu'', izjavio je Todorić, a prenose ''Novosti''.

Naravno, na račun igrača uputio je sve pohvale posle osvajanja titule.

''Ovi momci su heroji, ne pamtim da je neko u ovakvim uslovima osvojio titulu. Ona n
ikada nije imala manji začaj, ali nikad teže do nje nismo stigli kao sada. A znate već sve razloge'', istakao je Todorić.

Naravno, izgled ekipe Partizana u narednoj sezoni će zavisiti i od vesti iz Evrolige, odnosno odluke da li će šampion Srbije igrati u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke