Partizan se pretvara u 'KK Sledeća sezona'?

Autor: Miloš Marković
nedelja 06.09.2015.
13:34
Izvor: Sportske.net

Opšte oduševljenje zbog dolaska Nikole Pekovića na čelo KK Partizan ne dele baš svi iz crno-bele porodice.

HRT
HRT

Povezane vesti

Legendarni košarkaš Partizana Dražen Dalipagić nije preterano zadovoljan činjenicom da se oko Nikole Pekovića digla tolika fama.

"Iskreno, smešna mi je ta priča da na čelo jednog kluba kakav je Partizan sedne čovek koji je svega tri sezone nosio dres crno-belih."
, rekao je Dalipagić u izjavi za 'Alo', uz konstataciju da je neralno očekivati da neko vodi klub iz Amerike, još i da igra.

Dalipagić smatra da bi Peković više pomogao kada bi samo dao pare za pomoć, te smatra da bi njegov voljeni klub mogao da preuzme neslavni nadimak večitog rivala ako se stvari uskoro ne poprave.

"Svi pamtimo da su Zvezdu, dok je Partizan osvajao trofeje, zvali “KK Sledeća sezona”. Danas crno-beli prolaze kroz te Zvezdine muke. Sreća, pa je prošla samo jedna neuspešna sezone, ali ako se ovakvo nastavi, mislim da će Partizan prisvojiti taj Zvezdin nepopularni nadimak."

"Pogledajte šta je Čović napravio od crveno-belih, već tri stranca su doveli ovog leta. Ništa se bez novca ne postiže. Da imaju pare, u klubu bi ostali Danilović i Divac. Partizanu je potreban neko ko ima finansije, makad nikad ne šutnuo loptu u životu.
", ističe Dalipagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 07.09.2015
14:24

Oni su taj dug prebacili u zamrzivac, zna se ko je majstor za prebacivanje Hahaha

avatar
Navijač Juventusa
Sunday, 06.09.2015
14:37

Slazem se sa njim da Pekovic nije dobar izbor, osim ako nece da pljune 5 miliona i dovede prvu postavu celu i skine ceo minus, sto naravno nije lud da uradi, koliko god voleo taj klub.nDa je privatizacija u pitanju, onda bih skroz razumeo da on kao aktivan igrac odluci da kupi sve, ovako...

avatar
baldekeita
Sunday, 06.09.2015
15:02

Da pljune i 15 miliona to nista ne znaci ako se ne promeni sistem i ne projektuje plan za duzi period.Kosarka je neprofitabilna i dok se ne obezbedi jak sponzor(stalan izvor prihoda),hala za treninge,ne smanje rashodi...to bi bilo bacanje para u bunar sve i da se osvoji EL.Lako je ovima sa jakim fudbalskim sekcijama i(li) sponzorima punih dzepova da na kosarci svake godine imaju minus od po 10 miliona.Do ove sezone se 7k evra dobijalo za pobedu u EL?Sve da to sada i 10 puta povecaju tesko da bi klubovi bili na pozitivnoj nuli.

avatar
Doktor ijopet
Sunday, 06.09.2015
16:14

Da pljune miliona u nesto sto nije njegovo? Da sanira dugove koje on nije napravio? Pa bas ne verujem da je toliko lud. Neku petorku cete dobiti i bicete koliko toliko konkurentni ali dugovi ce i dalje da rastu.

avatar
Mare93
Sunday, 06.09.2015
13:54

Takođe sam zaboravio da napišem koliko besmisleno zvuči kada u prvom delu kaže da mu je smešno da predsednik bude neko ko je samo tri godine igrao za Partizan, a posle kaže da je u redu da na čelo dođe neko ko nikada nije bio u Partizanu xD

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 06.09.2015
14:25

Hteo je da kaze da treba da dodje neko sa vecim stazom ako vec dolazi bivsi igrac Partizana. To mu je cak i najmanje problematicno u ovom izlaganju, ostalo su nebuloze:-D

avatar
Doktor ijopet
Sunday, 06.09.2015
14:31

Sustina price je da covek kaze da bez novca moze i 100 Pekovica da dodje ali dzabe. On je svestan da ce Pekovic mozda uloziti svoj novac samo za elementarne stvari sto partizanu svakako nije dovoljno. Partizan je drzavni klub i morate da shvatite da nijedan pojedinac nece svoj novac da ulaze u nesto sto nije njegovo. Sutra se promeni vlast i ubace se politicari i oteraju Pekovica a on ulozio milione i nikom nista?! Znaci samo ti navodim primer i pokusavam da ti objasnim da to nece moci tako kako ste vi zamislili. Jos jednom ponavljam. Partizan je drzavni klub i pomoc mora da trazi od drzave. Svako drugo resenje kao na primer ovo, vodi ka daljem tavorenju u propadanju. Amin.

avatar
PintoDaCosta
Sunday, 06.09.2015
13:42

Iskreno upravu je..bitnije je da covek ima viziju i da je posvecen od toga koliko je on ime.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 06.09.2015
13:37

Prajo, naivcino, vidi se da si malo igrao i u zvezdi, sta da ti kazem!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 06.09.2015
13:48

Vise mrzite Zvezdu,sto se vidi iz vasih komentara,neverovatno

avatar
Navijač Juventusa
Sunday, 06.09.2015
14:35

Rodjo, ti si taj koji komentarise Partizanov tekst pun negativnog naboja :)

avatar
Doktor ijopet
Sunday, 06.09.2015
14:32

On su toliko zasplepljeni ljubavlju prema dukljaninu da su poceli da udaraju zbog njega i na svoje legende. :)

avatar
Doktor ijopet
Sunday, 06.09.2015
14:27

Au pa kako imas obraza da govoris tako o jednoj od najvecih legendi partizana i Srpske kosarke? Pa covek je postigao preko 8000 poena u dresu partizana i moze da govori sta god hoce. Taj Pekovic njemu nije ni do kolena u igrackom i svakom drugom smislu. Tvoje je da se slazes ili ne, ali da Praju nazivas naivcinom to je samo odraz tvoje licne kulture i nevaspitanja.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 06.09.2015
14:23

Nego ostale klubove, to da, ali vise volim nas nego to, veruj mi...