Partizan se pobedom nad Lukoilom odužio "Grobarima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.09.2016.
22:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana ostvarili su sedmu pobedu u sklopu priprema za novu sezonu pošto su večeras u hali "Ranko Žeravica" savladali bugarski Lukoil Akademik.

twitter.com/PallTrieste2004
twitter.com/PallTrieste2004

Povezane vesti

Pretposlednju prijateljsku utakmicu u sklupu prirema za novu sezonu košarkaši Partizana su rešili u svoju korist pošto su rezultatom 79:61 (20:21, 23:18, 13:10, 23:12) savladali bugarski Lukoil u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Navijači Partizana i večeras su bili u centru pažnje jer su, baš kao i pre tri dana, napunili tribine kultne hale na Novom Beogradu i ponovo pokazali kakvu će podršku crno-beli imati u nastupajućoj sezoni.

Izabranici Aleksandra Džikića nisu na najbolji mogući način otvorili večerašnji duel, a posebno je to bilo očitovano kroz lošu odbranu koja praktično nije ni postojala.

Nakon lošeg starta crno-beli uspevaju da stabilizuju igru i da do odlaska na prvu pauzu između četvrtina uhvate priključak za bugarskim sastavom.

Drugu deonici košarkaši Partizana rešavaju u svoju korist i na odmor odlaze sa prednošću od četiri poena, a Amerikanac Vilijem Hečer bio je najbolji pojedinac u crno-belom timu sa 10 postignutih poena.

Mnogo bolju igru ekipa Partizana prikazala je u nastavku utakmice pa je rezultat drugog poluvremena bio 46:22 za domaće koji su na taj način upisali sedmu pobedu u tekućim pripremama.

Vilijam Hečer ostao je najefikasniji u redovima pobedničke ekipe sa 18 poena, Vanja Marinković je postigao 14, a Stefan Birčević je ubacio 11 poena.

Narednu utakmicu crno-beli igraju u subotu protiv Spartaka u Subotici i to će biti poslednja provera pred početak nove sezone koju Partizan otvara na gostovanju Mornaru u Baru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 24.09.2016
16:29

Meni samo nije jasno zašto na pripremnim utakmicama koje igramo ovde i sude naše sudije mi imamo tretman kao da igramo protiv Reala?Dokle to ide da i ovakve utakmice imaš nekoga ko je tu da bi provocirao i ispunjavao nečije frustrirane želje.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 25.09.2016
09:27

Nagomilane frustracije su dovele do demonstracije sile na svakom koraku, ali kome zakon lezi u topuzu...

avatar
kK Partizan Beograd
Friday, 23.09.2016
22:14

Bravo, masina se pali, samo nam je potrebo malo sportske srece, da nemamo povrede tokom sezone i ABA je nasa...