Partizan se ''ispraznio'' protiv Cibone, kako protiv Sokola?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2016.
16:34
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Žestok ritam utakmica obeležje je početka nove sezone u ABA ligi, pa u Partizanu nemaju vremena da uživaju u trijumfu nad Cibonom u prelepoj atmosferi.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Duel velikih košarkaških rivala opravdao je epitet derbija, Partizan ga je dobio sa 87-81 i zadržao stopostotan učinak od starta sezone.

Već sutra crno-bele očekuje novo gostovanje u Makedoniji, ovoga puta protiv novajlije u ligi, ekipe Karpoš Sokola, a trener Partizana Aleksandar Džikić priznaje da je meč protiv Cibone uzeo dosta energije njegovim igračima.

''Početak lige se igra u ubrzanom ritmu, nema vremena za posebne pripreme.

Naš protivnik ima kvalitetne i iskusne pojedince, igru koja se bazira na širini koju im omogućavaju šuterski kvaliteti njihovih visokih igrača koji će sigurno pokušati da iskoriste činjenicu da nemaju šta da izgube u našoj utakmici.

Mi smo se fizički i emotivno ispraznili protiv Cibone. Uz to, susret sa Sokolima spada u one nezgodne gde se navodno pobednik zna unapred. Mi u ovoj ligi ne smemo da potcenimo bukvalno nijednog protivnika",
poručio je Džikić.

I sve bolji centar crno-belih Uroš Luković očekuje težak posao protiv Sokola, ali i novu pobedu svog tima.

"Sutra nas očekuje protivnik koji će sigurno dati sve od sebe da nas savlada. Iako su otvorili sezonu na način na koji su je otvorili, oni imaju kvalitet i pokušaće da ga potvrde baš protiv nas.

Na nama je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice i damo svoj maksimum. Jedino tako ćemo moći da ponovimo dobru igru'',
zaključio je Luković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Monday, 10.10.2016
15:58

Nagradite ih sa stotinjak poena

avatar
magister
Monday, 10.10.2016
15:44

Ovo su utakmice kod kojih je psihička priprema jako važna. To su utakmice koje se odigraju kao da igraš protiv NBA tima, pobediš, i polako stičeš naviku, da uvek tako igraš i da pobeđuješ. Sve to Džikić zna, zato se nadam da će uspeti da igrače motiviše i nauči da uvek igraju pod punom koncentracijom. Kad jednom naučiš i navikneš da uvek daješ najbolje da uvek radiš najbolje što umeš, to se više ne zaboravlja i ta navika se ne napušta.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 10.10.2016
09:13

Dobro je sto se ipak igra u Skoplju, a da li znate da je Radnicki Basket trazio ili odredio (mozda je bolji ovaj drugi izraz) da se igra u podne i trazio da taj mec sude srpske sudije?