Partizan - Sad je i Dalou mnogo lakše!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.12.2014.
12:33
Izvor: Sportske.net

Boris Dalo, mladi plej Partizana, koji je prošle sezone za kratko vreme izgradio sjajajn odnos sa navijačima, ali i sa Sašom Pavlovićem, ne krije svoje oduševljenje zbog Pavlovićevog povratka u redove šampiona Srbije.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Već smo podsećali da je ceo ''talas'' poziva Saši Pavloviću da se vrati u Partizan ove jeseni započeo upravo Boris Dalo, čuvenim ''nabadabanjem''.

Takođe, krajem prošle sezone, mladi Francuz je otkrio da se sjajno slagao sa Pavlovićem, da su zajedno zbijali šale u slobodno vreme (''Sale, da li imaš milionće''), pa mu je iskusni košarkaš ove jeseni veoma nedostajao, kao i, naravno, njegovi zemljaci Lovernj i Vesterman, koji više nisu u Partizanu.

Neko će reći da se to videlo i po Daloovim slabim partijama od početka aktuelne sezone, ali ako je Pavlovićevo odsustvo razlog, onda je juče i taj problem rešen.

Naravno, mnogi su iščekivali Daloovu reakciju na vest o povratku Pavlovića, a Francuz se oglasio danas na Tviteru, sledećom porukom:

''Sad se osećam bolje'', ističući pritom povratak Pavlovića, ali i kapitena Milosavljevića.

Vreme je da to konačno pokaže i na terenu, a ovu njegovu poruku je ubrzo ''retvitovao'' i doskorašnji kapiten Partizana Žo Lovernj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke