Partizan poručuje: "Mi zajedno možemo sve!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 09.10.2014.
13:34
Izvor: Sportske.net

U saradnji sa Udruženjem BETA, košarkaški klub Partizan Nisuključio se u plemenitu akciju pomoći životinjama.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević, u sklopu zajedničke akcije, imao je priliku da provede neko vreme sa simpatičnim psom po imenu Skaj, koga su sa ulice spasili volonteri Udruženja BETA.

"Skaj je pronađen kada je imao dva meseca, sa prelomima obe zadnje noge. Danima je ležao nepokretan, ljudi su prolazili pored njega, ali mu niko nije pomogao."

"Zahvaljuljući predanošću i dobroj volji ljubitelja životinja Skaj je sad dobro, ali neophodan mu je topli dom. Verujem da ima onih koji mogu i žele da udome ovog veoma zahvalnog psa, koji se, složićete se, odlično snalazi i pred kamerama. Bio je veoma miran i odgovoran na našem zajedničkom snimanju, i drago mi je što sam baš ja imao tu privilegiju da se fotografišem sa njim", sa osmehom je počeo priču Milosavljević.

Iz Udrženja BETA kažu da je ovaj pas bio u teškom stanju kada su ga pronašli. Operisan je dva puta i konačno je stao na noge. Sada ima pet meseci i vakcinisan je.

Kapiten Partizana se nada da će u zajedničkoj akciji crno-beli i BETA uspeti da udome što više životinja.

"Udomljavanje psa i mačaka je plemenito, a ljubav koja se od njih dobija je nepocenjiva. Veoma mi je drago što je KK Partizan pokrenuo ovu akciju i nadam se da ćemo zajedno uspeti da udomimo što više životinja kojima je pomoć potrebna.", rekao je bek srpskog šampiona Dragan Milosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke