Partizan pokrenuo akciju "Zajedno možemo sve"

Autor: Beta Beta
utorak 07.10.2014.
19:25
Izvor: Beta

KK Partizan NIS pokrenuo je akciju "Mi zajedno možemo sve". U saradnji sa udruženjem BETA crno-beli će raditi na udomljavanju nezbrinutih pasa i mačaka.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS i udruženje BETA pokrenuli su danas akciju udomljavanja nezbrinutih pasa i mačaka u Beogradu, pod nazivom "Mi zajedno možemo sve".

"KK Partizan je uvek skretao pažnju javnosti na osetljive društvene probleme, pa tako i ovim zajedničkim projektom želimo da pokažemo da naša zajednica uz odgovorno ponašanje zaista može da učini mnogo", saopštio je klub.

Partizan će u ovoj akciji objavljivati slike svojih košarkaša na društvenim platformama "u nadi da ima navijača crno-belih koji će im pružiti dom, miran i srećan život".

"Mi smo učinili jedan važan korak, a udruženje BETA to čini već duži period. Ostaje nam samo da nađemo pravo mesto za ove veoma zahvalne životinje", navodi se u saopštenju.

Udruženje Beta Beograd je volontersko udruženje, koje nema svoje kancelarije, prihvatilište ili azil.

"Sve životinje koje spasimo zbrinjavamo po sopstvenim stanovima, plaćenim pansionima ili fosterima. Ovim se bavimo iz čiste ljubavi prema životinjama i uspeli smo u prethodnih godinu dana da zbrinemo, izlečimo i spasimo oko 250 životinja, od kojih već njih 150 uživa u svojim novim domovima", rekla je Jelena Veselinov iz ovog udruženja.

Udruženje BETA postoji u Srbiji još i u Zrenjaninu, Knjaževcu, i Zaječaru, matičnom gradu udruženja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke