Partizan pokazao zube, 'Grobari'' zadovoljni, atmosferu iz hale uživo prati i Žo Lovernj!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.02.2017.
18:51
Izvor: Sportske.net

Iz Partizanovog ugla, odlično poluvreme, iako se njihova prednost od sedam poena razlike (32:25) istopila. Na poluvremenu - 46:46.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO

Povezane vesti

Partizan je ušao u derbi veoma motivisano i borbeno, a oporavljeni Vanja Marinković je spektakularnom trojkom otvorio meč za prvo vođstvo Partizana od 3:0.

Odmah je uzvratio Simonović, da bi potom Luka Mitrović sa linije penala doneo Zvezdi prvo vođstvo - 3:5.

Ipak, Džikićev tim je i dalje bio samouveren i hrabar, a to se posebno odnosi na reprezentativca Stefana Birčevića.

Takođe, odličnu epizodu u prvoj četvrtini imao je i novajlija Džamont Gordom, koji je za tri minuta na terenu upisao tri poena i tri asistencije u tom periodu igre.

U drugoj četvrtini crno-beli su stigli i do ''plus sedam' - 32:25, novom trojkom Vanje Marinkovića. To je bila već šesta trojka za Partizan, dok je Zvezda do tada upisala samo jednu.

Ali, tu je ''Valjak'' posustao, pa je Zvezda ušla u svoju seriju posle trojke Gudurića, da bi Stefan Jović na tri i po minuta do poluvremena vratio vođstvo Zvezdi - 34:36.

U prilogu pogledajte neke od reakcija navijača Partizana...
-- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Capitano
Sunday, 05.02.2017
21:05

Radnaskela bio potpuno u pravu sudije jesu resile tekmu!

avatar
paok
Sunday, 05.02.2017
23:23

Sto su sudije resile utakmicu. Bunili ste se na svaku odluku zato ste i dobilijali tehnicke. Sta bi ti dao Simonovica za aplauz sudiju, ajde reci. Sem Laziceve sve su opravdane ali bolje da je nije svirao jel smo tricu pogodili.

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 05.02.2017
20:04

Ovo sudjenje u evropskoj kosarci je skandalozno. Kosarka je muska igra ,dinamicna ,a sudije u Evropi je samo usporavaju i cine manje atraktivnom . Treba malo da se ugledaju na sudije u NBA . Mozda bi nam tada kosarka bila bolja nego sad . Dobijanje utakmica preko slobodnih bacanje mi je u rangu s penalom u 90-om minutu . Nije Zvezda kriva na ovoj utakmici zbog toga ,jednostavno je sudjenje u Evropi, pa tako i u Jadranskoj ligi, krajnje ocajno.

avatar
Čeki
Sunday, 05.02.2017
21:16

Nzm po meni je sudjenje koliko toliko ok a ako se budemo ugledali na njihove sudije bilo bi jos gore jer bi onda vidjao korake na svakom mecu min 10 puta koji bi se istolerisali.

avatar
Čeki
Monday, 06.02.2017
15:59

Okej razumeo sam ali hocu da kazem da iako imaju korak vise sudije su pustale neke sulude situacije, pa za kontakt igru: nekad ne sviraju ociglednu nesportsku i na kraju za ovih 12 min. ok moze ali po meni je to za nase Evropljane mnogo naporno i plus Ameri su to uveli zbog para da bi se kupovala hrana, pivo itd. A ti na ovim nasim standovima nemas sta da kupis.

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 05.02.2017
23:42

U Americkoj kosarci imas 1 korak vise ,to je jedna od razlika ,ne mislim da uvedemo njihova pravila(mada 12 min cetvrtina je po meni odlicno) nego samo da kosarku pocnemo da gledamo kao oni . Kontakt igra,brza,tecna,ne ovo seckanje na svakih 10 sec ,jednostavno mi nije to to. Moje misljenje,ako se ne slazemo nema veze :)

avatar
сочинитељ
Sunday, 05.02.2017
19:58

ко да играмо против кик боксера,а не кошаркаша,туку и не гледају

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 05.02.2017
19:56

NFL JE VECERAS ALO PSIHOPATE OLADITE MALO POVREDICETE NEKOG .AKO OVAKO NASTAVE BOLJE PUSTITE GLODARE DA POBEDE DA NE OSAKATE NEKOG PRE ODLUCUJUCIH UTAKMICA U EVROLIGI