Partizan pojačan izlazi na megdan Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.04.2017.
19:38
Izvor: Sportske.net, blicsport.rs

Treneru Partizana, očigledno, ovih dana nije do priče, ali je ipak nešto i otkrio dan pred meč sa najvećim rivalom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle slabe igre i tenzije koja je stvorena posle tog meča zbog žestokog verbalnog duela između trenera Aleksandra Džikića i kapitena Novice Veličkovića, utisak je da crno-bele u nevreme očekuje duel sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom mts.

Mnogo je pitanja na koja i novinari i javnost ovih dana očekuju odgovore od trenera Partizana koji je čak navodno nudio i ostavku, ali Džikić je na zvaničnom klupskom sajtu u samo DVE REČENICE najavio sutrašnji derbi?!

''Zvezda ima prednost domaćeg terena, u našim susretima to ima posebnu težinu. Oni su dobar tim, imaju uspešnu sezonu", ''objasnio'' je Džikić.

Doduše, u izjavi za ''Blicsport'' bio je za nijansu rečitiji, pa je otkrio i da bi crno-beli mogli kompletni da se suprotstave Zvezdi, za razliku od meča sa Vršcem.

''Postoji šansa da se Luković vrati'', rekao je Džikić, a onda dodao još tri rečenice o derbiju.

''To su utakmice drugačije od drugih. Bitna stavka je i količina pritiska koja je prisutna. Neki je podnose lakše, neki teže'', zaključio je trener Partizana koji, podsetimo, nije bio prisutan ni na zajedničkoj konferenciji za medije pred početak takmičenja u Mozzart Superligi, kada je crno-bee predstavljao Nenad Čanak.

A ako njemu nije do priče, javnost i navijače crno-belih je u većoj meri ispoštovao košarkaš Partizana Vanja Marinković.

On je za ''Blicsport'' rekao da Zvezda u sutrašnji meč ulazi kao favorit, ali da će on i njegovi saigrači pružiti svoj maksimum na terenu, kako bi eventualno iznenadili objektivno boljeg rivala.

''Mi ćemo da damo sve od sebe da se borimo. Znamo da možemo da igramo sa njima. To se videlo u ABA ligi. Ne znamo još u kom ćemo sastavu igrati, ali se ne obaziremo na to. Ko god je na terenu moraće da daje više od maksimuma. Atmosfera je dobra, fokusiramo se na utakmicu tako da je sve u redu'',
poručio je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.04.2017
17:42

JSD Partizan je ubedljivo najvece i najtrofejnije sportsko drustvo na svetu.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
07:53

Partizan nikad u kosarci nikad nije igrao u Drugoj ligi, to je smesna tvrdnja.

avatar
Sasa1969
Monday, 24.04.2017
22:07

Dzikicu, putuj igumane, dosta je bilo, povedi sa sobom i predsednika kluba

avatar
Monday, 24.04.2017
23:04

I najvažnije neka predsednik kluba povede svog predsednika.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 24.04.2017
20:11

Da dovedu i LeBrona ne mogu oni do trona...

avatar
Grobar977
Monday, 24.04.2017
20:36

Haha pa ta pesma je vama namenjena...

avatar
Monday, 24.04.2017
23:02

Jeste ali sad je nama zbog sudija jer oni imaju pravo i na trokorak i na šta im god zatreba zato je tačno što je ovaj gore napisao. zvezda može do trona samo ako se prvo odmrzne.

avatar
Dado35
Monday, 24.04.2017
20:40

😂😂😂😂😂to je večita vaša pesma a mi kakavi smo svedno smo vas i u ovom nikad gorem sastavu pobedili 86-81.....A sve vam je dzaba jer ste vecito bili i ostali samo komsija Evropskog Šampiona i najtrofejnijeg kluba...Leonardo😂😂😂