Partizan ostaje bez startnog centra?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
13:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS najverovatnije ostaje bez momka koji je u minuloj sezoni obavljao najveći deo posla na poziciji "petice".

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Tekuće leto doneće mnogobrojne promene u košarkaškom klubu Partizan NIS, pa zato ne treba da čudi ukoliko pre imenovanja novog predsednika i trenera dobar deo igrača napusti Humsku.

Partizan je po završetku sezone zvanično napustio Vilijam Hečer, a spekuliše se da će uskoro njegovim stopama Stefan Birčević, ali i centar Uroš Luković!

Momak koji je u minuloj sezoni obavljao najveći deo posla na centarskoj poziciji karijeru bi mogao da nastavi u Mornaru iz Bara.


Uroš Luković je u prethodnoj sezoni upisao 29 nastupa u ABA ligi i prosečno beležio 7,9 poena i 5,3 skokova.

Ukoliko se spekulacije pokažu tačnim crno-beli će morati da krenu u potragu za novim centrom ali to svakako neće biti jedino goruće pitanje u nastupajućim nedeljama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
17:43

Cerek, naravno da verujem da postoji.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 09.07.2017
06:27

Kako? Zasto? Na osnovu cega? Pa realno,Partizan nije bio konurentan Zvezdi ni blizu prosle sezone,jesu pobedili dva ili tri puta ali je realno bila velika razlika kvalitetu. Jos je ovo bio kup,koji je Zvezda osvajala kad je Partizan bio miljama ispred (po kvalitetu). Hocu da kazem,kup je trofej ali svakako 4.po vaznosti , nakon evope,ABA,prvenstva Srbije. Tako da teorija o trovanju je toliko smesna da mi granici cak i sa paranojom

avatar
R E V O L T
Sunday, 09.07.2017
11:52

Znas i sam da nemam dokaze, uprava kluba stiti odgovorne za to, ali vreme odigravanja zavrsnice Kupa je najbolji moguci tajming za sabotazu jer nedugo posle toga sledi i zavrsnica u ABA ligi, a danas je to najvazniji deo sezone...

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 05.07.2017
13:27

Ovi prethodnih dana likovali sto nama (kao i svakog leta) odlaze po 5-6 najboljih igraca, a niko da spomene njihov epski raspad, gde im ode citav tim....Ostade im na kraju samo Majstor, Kopriva, Vanja, uz njihove mlade igrace koji imaju po 21god, poput Tanasa i Jovanovica, igraca koji teren nisu videli ove sezone, vise bili na tribini nego na klupi...i to im je sto im je, mozda ostane i Andric, i gotovo....kako to da se ovo ne prokometarise, i markira naslovom ogromnog egzodusa?

avatar
3x3
Wednesday, 05.07.2017
13:37

Pa, njima je svejedno ko im ode kad su svi losi. Istu takvu zamenu nadju veoma lako. Kod nas je vec druga situacija, nama igraci odlaze u Evroligu, a nekom u Mornar iz Bara.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 05.07.2017
18:51

Odgovor za ovog milosa diletanta,taj gudura vas silovao,tacka.dzenkins u evroligasku ekipu,mitrovic isto,real i barsa se otimaju za naseg igraca da kuzmica,pukni od muke,trece jedini je simonovic otisao u zenit koji bi vas izunistavao,a mi sa vama nemamo ama bas nikakve veze posto nam niste konkurenti ni za sta,placi.

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 05.07.2017
14:25

Koliko mržnje iz tebe izbija čoveče, veseli se životu

avatar
Miloš1976
Wednesday, 05.07.2017
14:20

Razmišljam ko je veći diletant od vas dvojice i nisam mogao da se odlučim..Vidim,polomiše se Real,Barsa,Oli i ostali velikani da odvedu čudesne Simona,Guduru,Lazića,Đenku..Kao i Radonju..Na kraju,zamalo..To što sad vladate zahvalite našem raspadu a ne vašim kvalitetima.Uz moćne medije i menadžerske direktive šta da pišu..Ali nisu ni u Evropi magarci pa da nasednu..Vidim u velike klubove su poodlazili svi ti nosioci igre..To što si stavio sliku ovog kriminalca u svoj nick govori i o tebi dosta.

avatar
Super liga
Wednesday, 05.07.2017
14:13

Otkad je to Zenit ušao u Evroligu?

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 05.07.2017
14:05

Nije bas tako, videce se to u sezoni koja sledi, oni ce biti u haosu....sto se tice nas, uvek, kao sto rekoh, su nam odlazili najbolji, ali skrpicemo se nekako...one F4 price su unele mnogo neozbiljnosti i pomutile zdrav razum... sezona nije ni pocela, a jedva cekam da osvojimo sve i da zavrsimo sa tim nebulozama o zavrsnom turniru, gde tako siromasni timovi poput nas (najsiromasniji ubedljivo na nivou EL, pa cak i za dobar deo EC), u ovom formatu i sistemu elitnog takmicenja, nemaju ni najmanji imperativ, cilj, niti teznju da se nadju tamo.....

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
13:09

Sa kapetana (broda) na obicnog Mornara. Ide i Vrabac...

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 05.07.2017
13:29

Gde ce Vrabac?

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
13:47

Na granu:-D Ne znam gde ce i da li ce stvarno, ali procitao sam da je na izlaznim vratima, istekao mu je ugovor isto kao i Potu i Velickovicu, secas se da je proletos demantovao da ga je produzio.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 05.07.2017
13:30

Sta ces, bolje sit Mornar nego Kapetan na dijeti :) Popularno se to zove, trbuhom za kruhom (ode Vrabac) :D