Partizan ostaje bez još jednog od ključnih igrača?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2017.
17:22
Izvor: Sportske.net

Prvi plejmejker Vilijam Hečer je već napustio Partizan i preselio se u Italiju. U najavi još jedan odlazak iz redova crno-belih.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

U iščekivanju promocije Miroslava Nikolića za novog trenera Partizana, kao i izbora novog predsednika crno-belih, u medijima se danas pojavila informacija o novom odlasku iz ovog kluba.

Naime, posle Vilijama Hečera, crno-bele će najverovatnije napustiti još jedan član prve petorke iz prošle sezone i jedini predstavnik Partizana na novom, skraćenom spisku selektora Saše Đorđevića za Evropsko prvenstvo.

Nije teško pogoditi, u pitanju je Stefan Birčević, za koga je, prema informacijama turskih medija, zainteresovan Galatasaraj.

Kao što znate, Birčević već ima iskustva iz inostranstva, s obzirom da je posle odlaska iz Radničkog, a pre dolaska u Partizan, igrao u španskom Estudijantesu.

Ako se ovog leta realizuje njegov transfer u Galatasaraj, popularni Birča bi naredne sezone mogao da igra protiv Partizana, ukoliko to bude i volja žreba prve faze Evrokupa, zakazanog za 6. jul.

Podsetimo, Galatasaraj je smešten u prvi, a Partizan u poslednji, šesti šešir.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobaris Totalitare
Monday, 03.07.2017
19:36

Treba dati sansu mladim igracima uz par iskusnih igraca (Novica,Tepic npr) i ne dovoditi neke strance od 35 godina,smanjiti dug i od sledece godine krenuti u pohod na ABA ligu i da se vratimo tamo gde nam je mesto !

avatar
marecareee
Monday, 03.07.2017
18:35

Lego bi nam dobro ;-)

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 03.07.2017
18:25

Eto, nastavlja se raspad, ne cveta cvece ni u njihovo preduzece :))

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 05.07.2017
00:17

Nebojsa mukice...

avatar
Monday, 03.07.2017
17:35

sve najbolje ...