Partizan opomenut, deca ne mogu na parket tokom pauze!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.12.2015.
17:43
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Dosadašnja praksa na Partizanovim utakmicama u ''Pioniru'' moraće da bude promenjena.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Najavljujući utakmicu sa Igokeom (nedelja od 17h), Partizan je objavio i kraće saopštenje u vezi sa organizacijskim izmenama koje će crno-beli morati da obave.

Problem je nastao zbog ulaska dece na parket ''Pionira'' za vreme poluvremena Partizanovih utakmica, na šta su pojedini rivali imali primedbe.

Usledila je opomena klubu iz Humske, posle čega su se iz Partizana danas oglasili ovim saopštenjem, koje prenosimo u celini:

''Najmlađi navijači Partizana, moći će da uđu na teren nakon završetka sutrašnjeg meča. KK Partizan NIS je izuzetno ponosan na veliki broj mališana koji posećuju utakmice i koji čine naše mečeve posebnim.

Ipak, nakon nekoliko opomena i apela koji su stigli kako od lige tako i od protivnika sa kojima je naš klub igrao u Pioniru da se obezbedi čistoća terena i neometano zagrevanje u pauzi između druge i treće četvrtine, klub je preuzeo obavezu da obezbedi neulazak na teren u obući u kojoj se hoda na ulici tokom velike pauze.

Na ovaj način, na prvom mestu štitimo igrače obe ekipe koji bi nesrećnim slučajem, usled klizanja uslovljenog tragovima koji su nastali ostacima sa đonova mališana mogli da se okliznu i povrede.

Nakon meča, deca će neometano moći da uđu na teren, slikaju se sa igračima i uzmu autograme'',
navodi se u saopštenju Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lewa9
Saturday, 26.12.2015
22:59

Па треба да вас је срамота. Тај исти паркет може да се пребрише пар минута пре почетка 3/4 и то је то. Искрено, не знам зашто се чудим кад је и у нашој банана лиги, у неприкладно одевање било скидање сакоа или што су проблем биле хеланке које су играчи носили..Стварно немам коментар где све ово иде..